1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Under Februari 2012 publicerades 33 artiklar
Hoppa till år:  99 |  00 |  01 |  02 |  03 |  04 |  05 |  06 |  07 |  08 |  09 |  10 |  11 |  12 | 
Målfest när Löven säkrade fortsatt spel i ettan
Målsättningen var förstaplatsen och att få kvala till Allsvenskan, men istället fick Lindlöven kriga för att hålla sig ovanför det nedre kvalstrecket. De hade avgörandet i egna händer inför matchen mot IFK Ore och de var mer eller mindre tvungna att vinna för att säkra fortsatt spel i Division 1. Som tur var gjorde Lindlöven en kanonmatch och utklassade motståndarna med hela 8-2.
Säsongens sista match vinner alltså Lindlöven med 8-2, mot ett IFK Ore som inte hade nåt att spela för. Men siffrorna ljuger en aning då hemmalaget spelade aggressivt och skapade många bra chanser. Men det var Lindlöven som började bäst och kunde göra 1-0 efter att Niklas Nooni grisat in pucken i mål.
-De sista tio minuterna av första perioden spelade de riktigt bra och fick också kvittera i powerplay då vi gav dem ytor och blev lite ivriga, säger Thomas Östlund.

Men i andra perioden fortsatte Lindlöven att kriga på och inom loppet av 1.27 gjorde de två snabba mål genom Patrik Säfström som på egen hand tryckte in pucken med en backhand mellan benen på målvakten vilket betydde 2-1 och kort därefter genom Patrik Larshans och nu stod det helt plötsligt 3-1. Efter 16.39 ökade dessutom Joakim Olsson-Fromell på till 4-1 som också var resultatet efter två spelade perioder.

Magsjuka i laget
Lindlöven kom till spela utan målvakten Pontus Josefsson och Anton Magnusson, som båda fick stanna hemma med magsjuka. William Lind fick alltså chansen från start och gjorde en riktigt bra match.

-Han uppträdde med ett stort lugn och gjorde några riktigt bra räddningar när Ore tryckte på som bäst, säger Östlund som även passade på att hylla brorsan Hampus som också gjorde en riktigt bra match.

-Han har visat stort tålamod och varit riktigt bra under hela säsongen. Leksand var och ryckte i honom innan jul, men vi är väldigt glada över att han valde att stanna kvar hos oss, avslutar Östlund.

Alla fick spela
I den tredje perioden gjorde Daniel Olsson-Fromell 5-1 redan efter 1.42 och då var matchen mer eller mindre avgjord.

-Då bestämde vi oss för att rulla runt på samtliga spelare. Alla har varit bra på träningarna så det kändes skönt att låta alla få spela i den här matchen, sa Östlund som fick se sitt lag vinna med hela 8-2 efter att ha gjort ytterligare tre mål innan matchen var över.

-Nu ska vi njuta av detta och köra några lätta träningspass nästa vecka för att sedan sätta oss ner och kolla över kontrakt och diskutera inför nästa säsong, berättade Östlund.
Noterbart är att lagkaptenen Daniel Wallén stod för fem poäng. 2 mål och 3 målgivande passningar.

IFK Ore – Lindlövens IF 2-8 (1-1, 0-3, 1-4)

Period 1: 0-1 10.33 N. Nooni (E. Johansson), 1-1 17.45 M. Palmberg (K. Hassel)

Period 2: 1-2 7.27 P. Säfström (P. Larshans), 1-3 8.49 P. Larshans (D. Wallén), 1-4 16.39 J. Olsson-Fromell (K. Flygar, D. Wallén)

Period 3: 1-5 1.42 D. Olsson-Fromell (E. Johansson), 1-6 6.11 D. Wallén (H. Lind), 2-6 8.23 M. Palmberg (A. Gunnarsson, S. Friberg), 2-7 12.38 D. Wallén (H. Lind), 2-8 18.49 E. Persson (P. Säfström, D. Wallén)

Skott: 31-44
Utvisningar Ore: 4x2 Lindlöven: 3x2
Publicerad: 20 februari 2012 klockan 07:48 av Fredrik Norman, 0581-61 71 71
5000 kr till den som hittar Lisen
För en vecka sedan rapporterade vi om en bortsprungen hund i Aspensäng, en historia som träffade många rakt i hjärtat. Men trots ett jätteengagemang från allmänheten, är dvärgcollien Lisen dessvärre fortfarande försvunnen.
-Vi är enormt tacksamma för all hjälp vi har fått i sökandet efter henne, säger Lisens matte Annila Viktorin.
Lisen försvann för drygt en vecka sedan utan att lämna ett spår efter sig. Efter några dagars sökande, och efter att LindeNytt skrev om händelsen, engagerade sig allt fler människor i sökandet och flera tips kom från människor som tror sig ha sett Lisen. Nu började ljusglimtar skönjas. Annila Viktorin berättar att man vid ett tillfälle funnit en plats där Lisen med största sannolikhet har sovit.
-Jag är ganska säker på att det är hon som har legat där. Vi hittade päls på platsen, berättar Annila.
Men trots detta spår och flera inrapporterade iakttagelser som gjorts på olika platser, är Lisen fortfarande försvunnen. Sedan ett par dagar tillbaka har inga nya tips inkommit.
-Vi fortsätter att söka av olika områden. Jag vill samtidigt passa på att berättat att vi är enormt tacksamma för all hjälp vi har fått i sökandet efter henne, säger Annila.

Familjen har nu utfäst en belöning på 5000 kr som betalas ut till den som kan ge tips som leder till att man finner Lisen.

Tipsa: Annila Viktorin: 072-211 13 47
Publicerad: 20 februari 2012 klockan 10:39 av Fredrik Norman, 0581-61 71 71
Är detta vargen som gick till attack mot hund?
I fredags attackerades Jonas Klebers hund av en varg hemma på gården utanför Fellingsbro.
Kleber är till vardags mjölkbonde och centerpartistiskt oppositionsråd i Lindesbergs kommun. I fredags eftermiddag var han nere för att mata djuren samtidigt som hunden gick lös på gården, precis som vanligt. En stund senare hittades hunden rejält skärrad och med en sårskada på kroppen. Länsstyrelsen kallades till gården i lördags för att göra en bedömning - och konstaterade att man haft varg på gården.

I söndags kom en rapport från en annan person som bor i trakterna, om att vargen uppehåller sig i området. Den här bilden togs med en mobiltelefon ett par kilometer från Klebers gård, närmare bestämt i Vesslingbyholm. Vargen stod ute på ett gärde och filosoferade, tämligen oberörd av fotografen som stannade till på vägen. Om det verkligen är samma varg som attackerade hunden är obekräftat ännu så länge.
Publicerad: 20 februari 2012 klockan 12:00 av Fredrik Norman, 0581-61 71 71
Molly hemma igen efter vargattacken
Blandrastiken Molly fick tillbringa helgen på sjukhus efter att ha blivit biten av varg - men är nu åter hemma i stugan hos familjen Kleber utanför Fellingsbro och mår efter omständigheterna bra.
-Hon får smärtstillande men är uppe och går runt köksbordet nu, berättar Jonas Kleber.
Som tidigare rapporterats, blev en hund attackerad av varg i fredags. Attacken ägde rum på Jonas Klebers gård när han och hunden Molly begav sig ut för att mata djuren som så många gånger förr. Jonas berättar att Molly alltid har sin plats vid farstuknuten, där brukar hon sitta. Men i fredags var hon inte själv på gården. En varg - troligtvis ett ungdjur, en valp - gick in på gårdsplanen och attackerade Molly.
-Vi såg aldrig attacken själva men det hände alltså inne på gården, inte långt från huset, berättar Jonas.

Molly fick flera bett och sårskador i kroppen under attacken och fördes omgående till Strömsholms Djursjukhus för vård.
-Men nu har hon fått komma hem igen. Hon har kroppsstrumpa och går på smärtstillande, men hon är på ganska bra humör ändå. Hon går lite runt köksbordet just nu, berättar Jonas.

Flera vargobservationer har rapporterats i området sedan den gångna helgen. Jonas Kleber, som är mjölkbonde och centerpartistiskt oppositionsråd, fick så sent som i förmiddags höra att partikollegan Karl Arne Löthgren också hade sett varg.
-Ja, han och hustrun hade sett vargen. Det kommer rapporter från alla håll verkar det som, ler Jonas.

LindeNytt kunde tidigare idag publicera en bild på varg tagen i området Vesslingbyholm (se artikel nedan). Det ligger bara ett stenkast från Klebers gård. Om det är denna varg som gick till attack mot hunden Molly är oklart. Länsstyrelsens besiktningsman Christer Moberg tror dock att det är högst sannolikt.
-Visst skulle det kunna röra sig om flera djur, men jag tror ändå det är en och samma varg som rör sig i området och har observerats av människor som bor i trakterna. Vi har dock samlat in spillning för att via DNA-prov se om det rör sig om ett eller flera djur och från vilket revir, berättar Christer.

För Jonas Kleber är det en klen tröst oavsett vad DNA-proverna visar. Han menar att det naturligtvis känns oroligt att ha varg så här nära inpå - för djurens skull.
-Jag har börjat fundera på hur jag ska kunna skydda djuren på bästa sätt, det är ganska stora beteshagar och även om jag kan få ekonomisk hjälp att köpa skyddsstängsel så måste det ju sättas upp också, och det måste göras rätt, säger han.

Christer Moberg, Länsstyrelsen, är övertygad om att det är en valp som "utmanat" Molly på Klebers gård. Beteendet tyder på att det är så.
-Nu måste vi naturligtvis hålla koll på den här vargen, för om den fortsätter så här så måste åtgärder vidtas, säger han.
Om åtgärder krävs, är det i första hand genom att smälla knallskott för att skrämma den i samband med att den går in på tomtmarker, informerar han.
Publicerad: 20 februari 2012 klockan 14:58 av Fredrik Norman, 0581-61 71 71
Hatade gupp hade effekt - nu har hastigheterna ökat
En nyligen genomförd trafikmätning visar tydligt att hastigheterna i centrala Lindesberg har ökat sedan Kristinavägen slätades ut i den senaste ombyggnadsetappen. Kommunstyrelsens ordförande, Anders Ceder, har varit en förespråkare för farthinder i centrum och poängterar att han varnade för konsekvenserna man ser nu.
-Man kan se med blotta ögat att det går fortare i centrum och i enskilda fall går det väldigt mycket fortare, suckar han.

Publicerad: 1 februari 2012 klockan 14:17
50 skott på mål – ändå förlorade Lindlöven
Lindlöven var nära att hämta upp ett 1-6 underläge, men föll på målsnöret trots 50 skott på mål. Nu blir det att träna försvarsspel och hålla Surahammar bakom sig i tabellen.
Publicerad: 2 februari 2012 klockan 07:52
Premiär för husvisning
-Jag står i skogen, men jag är inte i vilken skog som helst...
Med denna briljanta poesi öppnar vår husguide Erik Wijkström säsongens premiäravsnitt av På Husvisning.

Publicerad: 2 februari 2012 klockan 10:01
Nytt avslöjande: Superenhet bildas
För en vecka sedan kunde vi avslöja att kommunen stuvar om i organisationen och erbjuder nuvarande kommunchef Peter Bring en tjänst som näringslivschef och koncernchef. Idag, en vecka senare, kommer nästa avslöjande: Nuvarande utvecklingsenhet på Kristinavägen kommer att ersättas av en superenhet på området näringsliv under ledning av Peter Bring.
Publicerad: 3 februari 2012 klockan 09:50
Tredje raka förlusten
Lindlöven är i en rejäl svacka just nu och igår kom den tredje raka förlusten. Enköping vann matchen enkelt med hela 7-1. De måste börja spela bättre om de inte ska passeras av Surahammar, som de möter i nästa hemmamatch.
Publicerad: 6 februari 2012 klockan 09:14
Nu blir det digitalt
Idag inleddes arbetet med att plocka ut den analoga tekniken från Lindesbergs biograf.
Publicerad: 6 februari 2012 klockan 10:36
Utreder möjligheten till skridskoåkning på sjön
Kommunens kultur- och fritidsförvaltning har öronmärkt 15000 kronor i budgeten som skall användas för att ordna en skridskoplan på Lindessjöns is. Målsättningen är att det skall vara klart lagom till sportlovet, uppger kulturchefen Johan Tranquist.
Publicerad: 7 februari 2012 klockan 08:37
Norrinfart stängd i veckor
Bergslagens Kommunalteknik meddelar idag, att man kommer att stänga av korsningen Kungsgatan/Bergsmansgatan för all fordonstrafik under en längre tid. Detta med anledning av ett ledningsarbete som skall utföras där.
Publicerad: 7 februari 2012 klockan 15:35
Vill odla tulpaner på industriområdet
Under en längre tid har diskussioner pågått mellan företagaren och torghandlaren Sead Karaosmanovic och Lindesbergs kommun. Sead vill nämligen starta en stor handelsträdgård i Lindesberg och han har redan funnit platsen han söker för ändamålet.
Publicerad: 8 februari 2012 klockan 10:17
Skolskjuts i trafikolycka
(Uppdaterad kl. 08:46) En trafikolycka med två fordon inblandade har inträffat i närheten av Pilkrog i östra kommundelen. Det ena fordonet uppges vara en skolskjuts med fyra barn i.
Publicerad: 9 februari 2012 klockan 08:26
Lindesbergs nya entré: En handel- och serviceplats
Inom en väldigt snar framtid kommer mellersta infarten till Lindesberg att se helt annorlunda ut jämfört med idag. På den mark som idag utgör rastplats, vill kommunen uppmuntra och bana väg för etableringar av olika slag i samband med det planerade rondellbygget. Här vill man se en bredd på utbudet med restaurang, kafé, drivmedelsförsäljning, bilservice, turistservice med mera.
Publicerad: 9 februari 2012 klockan 14:48
Jätteintresse från föreningarna när kommunen kallar till bidragsträff
Kultur- och fritidsförvaltningen har tvingats att fixa fram en större lokal för den planerade föreningsträffen som hålles i nästa vecka. Anledningen är att intresset för de nya bidragsreglerna visade sig vara mycket, mycket, mycket större än man hade räknat med.
-Det är väldigt roligt att så många har anmält sig för den här träffen, kommenterar kultur- och fritidskonsulent Natasha Anderberg.

Publicerad: 10 februari 2012 klockan 10:10
BKT röjer fram vattendragen
Ett mycket omfattande röjningsarbete pågår sedan någon vecka tillbaka vid Lindesbergs farvatten och resultatet är slående.
-Det kommer fram folk varje dag och ger oss beröm för arbetet, säger Leif Reman, som en är av två man som arbetat heltid med röjningen.

Publicerad: 10 februari 2012 klockan 13:34
Stort sökpådrag efter Lisen
Den 7-åriga dvärgcollie-tiken, Lisen, försvann spårlöst i fredags eftermiddag och har fortfarande inte kommit hem igen. Under helgen har massor av människor, vissa med spårhundar, sökt i trakterna av Aspensäng utan resultat. Vissa har nu börjat spekulera i om Lisen eventuellt kan ha blivit stulen.
Publicerad: 13 februari 2012 klockan 08:59
Lövens Lind inför sista hemmamatchen
På onsdag är det dags för Lindlöven och resten av lagen i fortsättningsserien att göra sig redo för match igen.
Publicerad: 14 februari 2012 klockan 07:55
Vill halvera antalet asylsökande
Lindesberg mäktar ta emot mellan 400-500 asylsökande per år. Det är riktmärket som man lade fram för nio år sedan i kommunfullmäktige. På senare år har Lindesberg tagit emot mer än det dubbla mot vad man först talade om och det är inte acceptabelt, menar kommunstyrelsens ordförande, Anders Ceder.
-Sett ur ett större perspektiv, tar vi emot kollosalt många och det kan vi inte hantera, det är inte heller rätt mot dem som kommer hit för att få sina ärenden prövade, säger Ceder.

Publicerad: 14 februari 2012 klockan 10:34
Kyrkberget blir naturreservat
Kyrkberget i centrala Lindesberg är och förblir en grön oas. Igår klubbade kommunfullmäktige igenom förslaget att bilda ett naturreservat, men det var långt ifrån en enad församling. Förslaget fick majoritet med en enda röst.
Publicerad: 15 februari 2012 klockan 10:50
Ineffektivt Löven föll mot Sura
Vad som på förhand skulle bli en enkel uppgift slutade med snöplig förlust och nu krävs vinst i sista matchen för att med säkerhet undvika kvalspel.
Publicerad: 16 februari 2012 klockan 07:55
Allianspartierna vill att alla får tillgång till fiberanslutning
Bredbandssatsningen via det så kallade stadsnätet - fiberanslutning med tillgång till hög bandbredd - faller inte allianspartierna på läppen i dess nuvarande form som kommunal förvaltning. Det behövs en klar politisk strategi för hur alla invånare skall få tillgång till fiberanslutet bredband inom en snar framtid, skriver partierna i en motion som lades fram under måndagens fullmäktigesammanträde.
Publicerad: 16 februari 2012 klockan 10:18
Stråssas absinthe tog silvermedalj i Londontävling
Sankta Annas Bränneri AB i Stråssa, har kammat hem en silvermedalj för sin Valkyria Absinthe i en stor bedömningstävling som nyligen avgjordes i London.
-Det här är jättestort för oss. Vi har bara funnits med på marknaden i två månader, men har slagit konkurrenter som har funnits i 200 år, ler Göran Bäuerle.

Publicerad: 17 februari 2012 klockan 10:35
Målfest när Löven säkrade fortsatt spel i ettan
Målsättningen var förstaplatsen och att få kvala till Allsvenskan, men istället fick Lindlöven kriga för att hålla sig ovanför det nedre kvalstrecket. De hade avgörandet i egna händer inför matchen mot IFK Ore och de var mer eller mindre tvungna att vinna för att säkra fortsatt spel i Division 1. Som tur var gjorde Lindlöven en kanonmatch och utklassade motståndarna med hela 8-2.
Publicerad: 20 februari 2012 klockan 07:48
5000 kr till den som hittar Lisen
För en vecka sedan rapporterade vi om en bortsprungen hund i Aspensäng, en historia som träffade många rakt i hjärtat. Men trots ett jätteengagemang från allmänheten, är dvärgcollien Lisen dessvärre fortfarande försvunnen.
-Vi är enormt tacksamma för all hjälp vi har fått i sökandet efter henne, säger Lisens matte Annila Viktorin.

Publicerad: 20 februari 2012 klockan 10:39
Är detta vargen som gick till attack mot hund?
I fredags attackerades Jonas Klebers hund av en varg hemma på gården utanför Fellingsbro.
Publicerad: 20 februari 2012 klockan 12:00
Molly hemma igen efter vargattacken
Blandrastiken Molly fick tillbringa helgen på sjukhus efter att ha blivit biten av varg - men är nu åter hemma i stugan hos familjen Kleber utanför Fellingsbro och mår efter omständigheterna bra.
-Hon får smärtstillande men är uppe och går runt köksbordet nu, berättar Jonas Kleber.

Publicerad: 20 februari 2012 klockan 14:58
Tidigare nöjesprofil fixar stor raggarfest i Linde
I januari var det exakt tio år sedan Errol Norstedt gick ur tiden. Errol var kanske allra mest känd som artisten Eddie Meduza och för sina stundom pikanta och komiska låttexter. Nu är det spikat att 10-årsfesten, en hyllning till Meduza, kommer att hållas i Lindesberg - och det är ett för många välbekant ansikte som står som arrangör för eventet.
-Det skall bli riktigt kul att arrangera den här festen i Lindesberg, säger Besim Celik.

Publicerad: 21 februari 2012 klockan 09:57
Mångmiljongener i Dalskogens nya drottning
På den lilla hästgården utanför Lindesberg är lyckan enorm sedan man i lördags fått ett mycket intressant tillskott som förväntas springa in en och annan krona om ett par år.
-En ny drottning är kommen till världen och Dalskogen, utbrister amatörtravtränaren Kåre Axelsson med sin härliga värmländska framtoning.

Publicerad: 22 februari 2012 klockan 08:31
Färghandlare flyttar till f d färgbutik
Fredrik Edetun, Flügger Färg i Lindesberg, kommer att öppna en ny och större butik om lite drygt en månad och det blir den tredje adressen som Flügger sätter färg på sedan starten 2007. Lokalen för ändamålet fann han på "traditionell mark" om man säger så.
-Det har ju varit färgbutik här under många år så det passar väldigt bra att hålla traditionen vid liv, ler Fredrik Edetun.

Publicerad: 23 februari 2012 klockan 13:37
Två lodjur får fällas
På torsdag i nästa vecka startar årets licensjakt på lodjur.
Publicerad: 23 februari 2012 klockan 15:34
Fråga live - dokumentärfilmare svarar
På onsdag i nästa vecka genomförs den första satellitsändningen i Lindesbergs nya biograf. Kvällens föreställning visar då ett intressant inslag som har blivit möjligt sedan digitaliseringen av bion.
-Vi kommer att visa uppföljaren till dokumentärfilmen Bananas!* och efter visningen får besökarna chansen att ställa frågor direkt till mannen bakom filmen, som är med via satellit från en studio i Malmö, berättar Björn Persson.

Publicerad: 24 februari 2012 klockan 12:53
Vittne: "Körde vårdslöst och lekte"
Strax före klockan åtta i morse, small det rejält i Bergslagsbacken i Lindesberg.
-Anmälaren uppger att den unge mannen körde mycket vårdslöst och lekte på vägen, säger Thomas Ginghagen, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Publicerad: 27 februari 2012 klockan 10:46
På Husvisning med utsikt över sjöarna
Häll upp en skål popcorn och håll hårt i lånelöftet. Det har blivit dags för årets andra avsnitt av vår webb-tv-serie På Husvisning! Se filmen här
Publicerad: 28 februari 2012 klockan 08:22
Flera fall av misstänkt drograttfylla
I lördags stoppade polisen totalt tre bilförare som alla misstänks för att ha kört bil påverkade av narkotika. Samtliga stoppades i Fellingsbro.
Publicerad: 28 februari 2012 klockan 10:34
Prinsessans barnvagn gav skjuts åt BarnNet
Lindesbergsbaserade BarnNet.se har fått ett kunglig skimmer över sig sedan den första bilden på Victoria och Daniel samt lilla Estelle publicerades i rikstäckande media.
Publicerad: 29 februari 2012 klockan 09:55
Senaste från bloggarna
Strömming, Fornaboda + Veckans Fräckis
Tänk om någon står och säljer stekt strömming på Fornaboda idag! Ja, jag v...

Wohlgart Andersson
24 maj 2015 09:24
Vem säger att det är svårare och vad talar för att det är svårare?
Jag läste här på Lindenytt att man efterfrågat lån till körkort för unga vid kommunfullmäk...

Såma Arif
20 maj 2015 22:01
Lindesberg kommer att finnas med i ICA Årskalender 2016
Hej Det har hänt en hel del sedan sist. Jag har fått några utmärkelser, inte bara i Sveri...

Sami Rahkonen
13 maj 2015 09:35
Folkfesten
Då var cruisingen över för i år. Men det är verkligen en stor folkfest. Man träffar på många ...

Wohlgart Andersson
11 maj 2015 12:28
Jordbruksverkets vita fläckar
Låt oss börja dagen med ett leende så vi får det överstökat… Det har visst blivit poppis a...

Spökbloggaren
10 maj 2015 23:48
Söndag
Idag var jag på Stråssa GF:s vårshow. Duktiga allihopa, hela högen! Tack för en bra sh...

Såma Arif
10 maj 2015 20:41
Nya modet i år
Är du som många andra orolig inför sommaren och alla härliga stranddagar som fakt...

Wohlgart Andersson
8 maj 2015 09:00
Nyhetsrubriker från Aftonbladet
Ny polsk president
24-May-2015 23:04:29
Bil kraschade ned på tågräls
24-May-2015 22:48:19
6-åring föll från tredje våningen – räddades av granne
24-May-2015 21:58:06
Sköts av misstag på möhippan: ”Är overkligt”
24-May-2015 21:46:17
Landslagsspelare tvingades utföra sexuella tjänster
24-May-2015 21:44:02
Raseri mot Måns Zelmerlöw efter soffbilden: "Respektlöst"
24-May-2015 21:40:19
Han lämnar Celtic: ”Jag vill tacka alla”
24-May-2015 21:11:07
Makabra upptäckten på golfbanan
24-May-2015 21:01:24
Misshandel i Tensta - en gripen
24-May-2015 20:30:04
Jättelik "vattendjävul" drog in över sjö
24-May-2015 20:28:56
En död efter olycka i Klippan
24-May-2015 20:16:27
Polis jagar misstänkt trippelmördare
24-May-2015 19:40:24
Malmös nya kollaps – tappade på tre minuter
24-May-2015 19:27:22
Fansen rasar mot ”The witcher 3”
24-May-2015 18:37:23
Kristianstad mästare efter 62 års väntan
24-May-2015 17:45:58
Gerrards mardröm: Smärtsamma bilder
24-May-2015 17:33:58
Polisen: Upploppen hämnd efter knarkbeslag
24-May-2015 17:23:10
Lottat: Så körs Elitloppet
24-May-2015 16:31:49
Nobelprisvinnaren John Nash död i bilkrasch
24-May-2015 15:51:28
Rådet till Arsenal: ’Ibra’ eller Cavani
24-May-2015 15:49:11
www.aftonbladet.se/
Har du missat en nyhet? Sök i vårat arkiv!  1999   2000   2001   2002   2003   2004   2005   2006   2007   2008   2009   2010   2011   2012   2013  
Redaktion

Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com
Monika Aune
0727-43 17 08 info@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 info@lindenytt.com
Ida Lindkvist
076-836 62 62 info@lindenytt.com

Sportredaktion
Hannes Feldin
070-46 03 603 sport@lindenytt.com
Mikael Mjörnberg
070-299 38 29 sport@lindenytt.com
Michael Jestin
073-903 68 24 sport@lindenytt.com

Näringslivsredaktör
Monika Aune
0727-43 17 08 naringsliv@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 naringsliv@lindenytt.com

Fotograf
Sami Rahkonen
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
Annonsera

Annonssäljare
Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com


LindeNytt

LindeNytt
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
0581-155 50

Webbplatsen

Marknad & Ekonomi
John Falck
0701-46 40 00 john@sportnet.se

Webbansvarig
Fredrik Stenfelt info@lindenytt.com

Ansvarig utgivare
Hans Falck
0581-61 71 71 info@lindenytt.com

Kort om LindeNytt

LindeNytt.com har funnits på internet sedan 1999.

LindeNytt ägs av LantbruksNet Sverige AB som driver portalerna BarnNet.se, BåtNet.se, HästNet.se, LantbruksNet.se och MaskinNet.se.

Portalerna har tillsammans ca 2,5 miljoner besök per månad.
Start     Sport     Näringsliv     Marknad     Företagsguiden     Bloggar     Dagens Rätt     Nyhetsarkiv     Kontakt