1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Under Januari 2006 publicerades 37 artiklar
Hoppa till år:  99 |  00 |  01 |  02 |  03 |  04 |  05 |  06 |  07 |  08 |  09 |  10 |  11 |  12 | 
Olaglig skoterkörning problem för Linde Golfklubb
Buskörning med snöskoter har blivit ett stort problem ute på Lindesbergs golfbana. De preparerade skidspåren förstörs av deras framfart och både arbetstid och pengar går till spillo för Linde Golfklubb, som nu har vidtagit åtgärder mot skoteråkningen och vänt sig till polisen.
Så snart snön har lagt sig på golfbanan är marodörerna på plats. Det är samma visa varje år. Men nu har Linde Golfklubb fått nog och hoppas få ett definitivt slut på snöskoteråkningen på banan. Det förstör för motionärer som besöker golfbanan för att åka skidor och dessutom riskerar de känsligare områdena att ta skada av skotrarna. Sedan är det faktiskt olagligt att köra där. Skoter får endast framföras på skoterleder.

Varje vinter spenderar golfklubben både tid och pengar på att preparera skidspår. Men varje gång tvingas de också se hur spåren förstörs av just skoteråkare som dundrar fram. Annika Lundin på Linde Golfklubb uppger idag att man valt att vända sig till polisen för att få ett slut på eländet.
-Jag var där i söndags senast, och då var det tre stycken skotrar ute på banan och körde. Problemet är ju att de förstör skidspåren för oss. De har absolut ingen som helst respekt och kör kors och tvärs över området, även över banans känsligare delar som greenen och tees, säger Annika upprört.

Golfklubben har dragit cirka 1 mil skidspår i år. Arbetet är naturligtvis både slitsamt och kostsamt. Detta gör saken inte mindre allvarlig. Nu har man alltså valt att vända sig till polisen för att få bukt med problemet
-Vi hoppas ju på det. Det förstör bara för oss och det är dessutom olagligt att köra skoter på vår mark. Jag hoppas verkligen skoterförarna förstår att vi menar allvar, konstaterar Annika Lundin.
Publicerad: 24 januari 2006 klockan 10:46 av Fredrik Norman, 0581-61 71 71
Bäver orsakade strömavbrott i Guldsmedshyttan
Nästa 200 hushåll i Guldsmedshyttan blev helt utan ström på tisdagsmorgonen. Efter några timmars felsökning kunde man konstatera att boven i dramat var en bäver.
Ja, det var alltså inte blåsten och snötunga träd som låg bakom morgonens strömavbrott i Guldsmedshyttan, som först befarat. Elbolaget Eon kunde vid 11-tiden konstatera att en bäver fällt ett träd, som hade fallit över en ledning och orsakat avbrottet. Enligt uppgift ska problemet nu vara åtgärdat och strömmen åter till de hushåll som drabbats.
Publicerad: 24 januari 2006 klockan 11:43 av Fredrik Norman, 0581-61 71 71
10 års fängelse och utvisning för mordet på Kaveh Zarei
Tio års fängelse och livstids utvisning blev straffet för den 21-årige man, som åtalats för mordet på Lindesbergaren Kaveh Zarei. 21-åringen har hela tiden nekat till brottsanklagelserna.
Trots att det inte har gått att bevisa att 21-åringen utdelat det dödande knivhugget, så har tingsrätten ansett att han i samförstånd med annan berövat Kaveh Zarei livet. Tingsrätten syftar med ”annan” på den man som fortfarande är på fri fot och jagas av polis. Tingsrätten bedömer att männen haft uppsåt (avsikt) att döda Zarei och att de därför kan dömas för mord.
Enligt förundersökningen tyder allt på att händelseförloppet har gått fort. 21-åringen och ytterligare en man hoppade ut ur en bil och sprang omedelbart fram till Kaveh, som befann sig utanför Restaurang 2000. Båda utdelade ”välplacerade” knivhugg på Kaveh Zareis kropp och lämnade honom sedan att dö på gatan.

Den man som fortfarande är på fri fot misstänks uppehålla sig i trakterna av Skellefteå. Misstankarna är mycket starka, enligt chefsåklagare Ulf Forsberg, och grundas helt och hållet på vittnesuppgifter. Flera personer säger sig nämligen ha iakttagit den misstänkte ute på stan. Därtill har den misstänkte anknytning till trakten, varför vittnesuppgifterna bedöms vara mycket intressanta.
Publicerad: 24 januari 2006 klockan 14:09 av Fredrik Norman, 0581-61 71 71
Skojare jagar pengar ”åt LIF Lindesberg”
En ännu okänd gärningsman har börjat använda sig av Lindeskolan och handbollslagets namn för att stjäla pengar från privatpersoner. Det framgår sedan flera personer har hört av sig till polisen och berättat om de skumma påringningarna man har fått de senaste dagarna.
LIF Lindesberg har ett stödprojekt vid namn ”Vi vill ha laget kvar”. Nu har någon oseriös person försökt att utnyttja situationen - och folkets givmildhet – för egen vinning. Denne ringer helt fräckt upp folk i deras hem och frågar om man önskar skänka pengar till laget. Men LIF Lindesberg står naturligtvis inte bakom denna ”idé” och tar helt avstånd från det inträffade.
Uppgifter pekar även på att samme gärningsman försöker komma över pengar på liknande sätt, men i lite annorlunda tappning jämfört med ovanstående. Vid minst ett tillfälle har den misstänkte presenterat sig som representant för Lindeskolan också. Sedan förklarar han för sitt offer om ett nytt projekt på skolan som går ut på att sammanställa en databas över folks bankkort och personuppgifter. Syftet sägs vara att bankens kunder på detta sätt snabbt kan spärra sina kort om de skulle hamna på avvägar.
Även detta är naturligtvis bara nonsens och totalt osant.
Publicerad: 24 januari 2006 klockan 15:55 av Fredrik Norman, 0581-61 71 71
Åklagare begär förlängd häktning av mordmisstänkt
Den 45-åriga kvinna, som misstänks för mordet på en 63-årig man som hittades död förra månaden i sin bostad i Guldsmedshyttan, fortsätter att neka i förhören. Enligt åklagare Helena Eckerrot Flodin kommer man på grund av rådande omständigheter begära förlängd häktning innan åtal väcks.

Publicerad: 2 januari 2006 klockan 11:19
LIF Lindesberg vill öronmärka bidrag till ”spelarlöner”
LIF Lindesberg, handbollslaget som halkade in i elitserien på ett bananskal, har blivit något av årets överraskning i serien. Laget har gång på gång visat att Lindesbergs handbollslag är starkt och håller elitserieklass. Nu vill LIF Lindesberg göra en sista kraftsatsning för att hålla sig kvar även nästa säsong.

Publicerad: 2 januari 2006 klockan 12:14
Drop in-solarium spår strålande tider
När svensken är som blekast har solarierna sin högsäsong. Och i Lindesberg råder inga undantag. Till den i staden nyetablerade solbutiken ”Solexpressen”, letar sig såväl gammal som ung för att sätta färg på vintervardagen. Solariet, som är en obemannad butik, en så kallad ”drop in-butik”, planerar till och med att utöka från dagens tre rum till det dubbla för att öka servicen i takt med ett ökat kundunderlag.

Publicerad: 3 januari 2006 klockan 14:05
Bildspel: Se upp i backen!
Omkring tio grader kallt och perfekta förhållanden för pulkaåkning. På onsdagsförmiddagen hade barnen på Kristinaskolans fritids tagit sig en utflykt till Kyrkberget för att åka pulka och grilla korv.

Publicerad: 4 januari 2006 klockan 12:13
Inget Kristinavägsbygge i år – pengar saknas
Den fortsatta ombyggnaden av Kristinavägen har lagts på is. Det innebär att det planerade bygget för i år nu skjuts på framtiden. Om inget förutsett sker kommer bygget återupptas tidigast under 2007. Kommunens trafikingenjör Jan Gustafsson är missnöjd, men menar att det inte finns utrymme ekonomiskt just nu.
-Det saknas pengar och därför har kommunen tagit detta beslut, säger han.

Publicerad: 5 januari 2006 klockan 10:27
F d rörfirmans lokal blir ett fik?
I höstas köpte företaget Richard Persson AB fastigheter på Järnvägsgatan efter att rörfirman Folke Carlsson som huserat där såldes. Sedan dess har många varit intresserade av att hyra lokalen för att bedriva affärsverksamhet där. Bland annat finns önskemål att bedriva ett fik i lokalen.

Publicerad: 5 januari 2006 klockan 12:12
Bergslagens Grafiska sålde egna fastigheten för 11 miljoner
Bergslagens Grafiska har sålt sin fastighet till företaget Industriporten AB i Kumla för 11 miljoner kronor. Anledningen uppges vara att man inte vill agera ”hyresvärd” längre och istället kan använda pengarna till viktigare saker: investeringar i nya maskiner.

Publicerad: 9 januari 2006 klockan 11:17
Småföretagare förlorar tusenlappar i nytt politiskt beslut
Vid årsskiftet kom ett rejält påslag på fordonsskatten för pickupper och skåpbilar, hantverkarnas vanligaste firmabil. Höjningen var på hela 60 procent och för många av kommunens småföretagare innebär detta ett påslag som handlar om flera tusen kronor i extra utgifter varje år. Ordförande för Företagarna i Lindesberg, Jan Hansson, är mycket kritisk till beslutet och uppger att saken måste tas upp för diskussion.

Publicerad: 10 januari 2006 klockan 14:59
Vibrationer från järnvägen orsakar säkerhetsrisk
Årtionden av tågpasseringar har orsakat att en stenmur, och tillika husgrund, vid mellersta järnvägsövergången har rört på sig, millimeter för millimeter. Idag har dessa millimeter blivit både centimeter och decimeter. En klar säkerhetsrisk om till exempel barn leker där och får för sig att rycka lite i de lösa stenblocken.

Publicerad: 11 januari 2006 klockan 14:30
Bilar kolliderade på isiga gator
Två bilar krockade på torsdagsförmiddagen i korsningen Banvägen/Hermanstorpsvägen. Enligt polisen på olycksplatsen, så var orsaken till sammanstötningen det mycket besvärliga väglaget som råder efter väderomslaget.

Publicerad: 12 januari 2006 klockan 08:59
Sammanslagning bildar nya Linde kommun?
Landets kommuner måste vara öppna för en sammanslagning med sina grannkommuner, för att på detta sätt skapa färre och förhoppningsvis också starkare kommuner. Detta framgår av en nyligen offentliggjord rapport.

Publicerad: 12 januari 2006 klockan 13:03
Samhörighet viktigt när sammanslagningar ska göras
Igår kunde vi berätta om en ny rapport, gjord av regeringens utredare Sören Häggroth, som påvisar att antalet kommuner måste ner till ett antal om 100 från dagens 290. I samband med detta skrev vi att det mest naturliga för Lindesbergs del, vid en eventuell sammanslagning med andra kommuner, torde vara att se till grannarna Hällefors, Ljusnarsberg och Nora. Men efter vår artikel kan vi konstatera att invånarna i södra kommundelen inte håller med.

Publicerad: 13 januari 2006 klockan 10:03
Rattfull lastbilschaufför togs på industriområdet
En lastbilschaufför i 40-årsåldern togs på måndagsmorgonen för en misstänkt rattfylla. Polisen fick hejd på mannen strax intill Meritorfabriken vid halvniotiden.

Publicerad: 16 januari 2006 klockan 10:38
Linde: En idyll i Bergslagen - eller i Mälardalsregionen?
Vill vi vara en idyll i Bergslagen eller livskraftig enhet i Mälardalen? Eller kanske både och. Ja, frågan ställs på sin spets när debatten om kommunsammanslagningar påbörjats. I förra veckan berättade vi om hur utredare Sören Häggroth har kommit fram till att antalet kommuner i landet bör minska i antal – radikalt.

Publicerad: 16 januari 2006 klockan 16:38
Polisen har ringat in misstänkt mördare
Den man som varit på flykt sedan i höstas, misstänkt för mordet på restaurangägare Kaveh Zarei, uppehåller sig på största sannolikhet i Skellefteå. Det är bara en tidsfråga innan han kan gripas och ställas inför rätta, bedömer Ulf Forsberg vid Internationella åklagarkammaren i Uppsala.

Publicerad: 17 januari 2006 klockan 10:59
66-åring åtalad för misshandel av sin fru
En 66-årig man från Frövi har åtalats misstänkt för att ha misshandlat sin hustru. Enligt åtalet ska mannen ha kastat henne mot väggarna och en möbel i deras bostad. Åklagare förväntar sig nu att fängelsestraff utdöms mot mannen.

Publicerad: 17 januari 2006 klockan 11:23
Positivt bokslut för kulturen kostsamt för föreningarna
Återhållsamhet och mycket slit ligger bakom det faktum att kulturkontoret kan redogöra ett positivt bokslut för 2005 – trots hårda besparingskrav på halsen. Kulturchef Anders Brännström uppger att stora besparingar gjorts inom biblioteksverksamheten och, svidande nog, inom föreningsbidragsfördelningen.

Publicerad: 17 januari 2006 klockan 12:16
Kalmarslund ett steg närmare en försäljning?
Kalmarslunds Friluftsgård bör drivas i privat ägo – inte på invånarnas bekostnad. Detta har bland annat Moderaterna poängterat i tidigare motioner, skrivna i ärendet. Nu har Kalmarslunds framtid ånyo blivit aktuell och tongångarna idag är annorlunda jämfört med senast ärendet låg på bordet, för ett par år sedan.

Publicerad: 18 januari 2006 klockan 12:22
Lindesbergs pappor bland de bästa i landet
Lindesbergs män är bland de bästa i hela landet på att vara hemma med sina barn. Det visar en ny rapport som Försäkringskassan nyligen presenterat. Männen i Linde är bäst i länet och har även placerat sig på en värdig tiondeplats gällande hela riket.

Publicerad: 19 januari 2006 klockan 11:44
Löthgren: ”Stoppa sammanslagningar av kommuner”
Oppositionsrådet Karl Arne Löthgren, Centerpartiet, bemöter regeringsutredare Sören Häggroths förslag om kommunsammanslagningar med en stor portion skepsis.

Publicerad: 19 januari 2006 klockan 12:25
Våldtäktsutredning nedlagd tillsvidare
Utredningen av gruppvåldtäkten i Schröders Backe i höstas har lagts ner. Detta meddelar närpolisen i Lindesberg, som står utan nya uppslag i fallet och därför tagit detta beslut. Enda chansen att åter ta upp fallet vore om någon kunde ge konkreta tips om våldtäkten, meddelar man på polisstationen.

Publicerad: 20 januari 2006 klockan 09:41
Karl Arne missar poängen
I torsdags publicerades en debatt skriven av oppositionsrådet och centerpartisten Karl Arne Löthgren. Hans syn och åsikter om kommunsammanslagningar fick snabbt kritik från våra läsare. Karl Arne missar poängen och riskerna, skriver flera insändare. Här nedan publiceras tre debattsvar på Karl Arnes debatt.

Publicerad: 20 januari 2006 klockan 11:07
Sammansvetsad trupp tar över Restaurang Golfbiten
Kommande golfsäsong känns långt borta en dag som idag då minusgraderna, vindbyar och snöfall viner över golfbanans 18 hål. Men i golfrestaurangen ”Golfbiten” är stämningen betydligt trevligare. Idag blev det nämligen klart att en ny arrendator tar över verksamheten. Gänget, ett mycket sammansvetsat sådant, är ägare av Bistro Bellman med personal.

Publicerad: 20 januari 2006 klockan 16:09
Över 140 privatpersoner gav handbollen ekonomiskt stöd
För ett par veckor sedan drog handbollslaget LIF Lindesberg igång ett stödprojekt för sina egna spelare. Ett projekt vars syfte är att ge spelarna ersättning för förlorad inkomst vid bortamatcher, och samtidigt möjliggöra en 100-procentig insats i de sista matcherna i elitserien.
Publicerad: 23 januari 2006 klockan 10:59
Tingshusets framtid en öppen fråga för ägaren
Ett kulturhus? En restaurang? Bostadshus? Ja, vad ska det egentligen bli av det granna tingshuset på Kungsgatan nu när tingsrätten har lagts ner? Vi har talat med fastighetsägaren Hamrehus i Strängnäs och fått veta att intresset för det drygt hundraåriga huset ökar hela tiden.

Publicerad: 23 januari 2006 klockan 14:16
Årets majblomma är guld
Startskottet för försäljningen av den årliga Majblomman är långt ifrån avfyrat, men redan idag avslöjas att årets blomma är prydd i guld.

Publicerad: 23 januari 2006 klockan 15:45
Olaglig skoterkörning problem för Linde Golfklubb
Buskörning med snöskoter har blivit ett stort problem ute på Lindesbergs golfbana. De preparerade skidspåren förstörs av deras framfart och både arbetstid och pengar går till spillo för Linde Golfklubb, som nu har vidtagit åtgärder mot skoteråkningen och vänt sig till polisen.

Publicerad: 24 januari 2006 klockan 10:46
Bäver orsakade strömavbrott i Guldsmedshyttan
Nästa 200 hushåll i Guldsmedshyttan blev helt utan ström på tisdagsmorgonen. Efter några timmars felsökning kunde man konstatera att boven i dramat var en bäver.

Publicerad: 24 januari 2006 klockan 11:43
10 års fängelse och utvisning för mordet på Kaveh Zarei
Tio års fängelse och livstids utvisning blev straffet för den 21-årige man, som åtalats för mordet på Lindesbergaren Kaveh Zarei. 21-åringen har hela tiden nekat till brottsanklagelserna.

Publicerad: 24 januari 2006 klockan 14:09
Skojare jagar pengar ”åt LIF Lindesberg”
En ännu okänd gärningsman har börjat använda sig av Lindeskolan och handbollslagets namn för att stjäla pengar från privatpersoner. Det framgår sedan flera personer har hört av sig till polisen och berättat om de skumma påringningarna man har fått de senaste dagarna.

Publicerad: 24 januari 2006 klockan 15:55
Hoppas på nystart för Linde Närradio
Sedan en tid tillbaka har det varit knäpptyst i etern från Linde Närradio. Den för många omåttligt populära radiostationen ligger dock inte i permanent dvala, meddelar ansvarige utgivare Anders Carlmark lugnande. Han berättar nu att ett nytt gäng ”radiopratare” är på gång att ta över spakarna och påbörja nya sändningar.

Publicerad: 25 januari 2006 klockan 13:45
Lindlövens damer överlägsna serieledare
Det är just nu Lindlövens damer som visar hur puck och klubba ska spelas. Herrarna i A-laget får ursäkta, men lövens damlag är helt enkelt suveräna. I söndags spelades senaste hemmamatchen, mot Säffle, och som vanligt visade laget sin överlägsenhet i serien. Matchen slutade med utklassning: 19-0 till Lövens damer.

Publicerad: 26 januari 2006 klockan 12:08
Kommunens serverrum blir bombsäkert
Kommunens serverrum har stora brister som påverkar driften. Ett åtgärdsförslag har nu arbetats fram, ett förslag om att flytta serverrummet – till Bullerberget på andra sidan Lindesjön. En flytt till Bullerberget skulle innebära ökad driftsäkerhet, skriver personalchef Eva Wahlsten och Anders Widegren på it- och teleenheten i förslaget till kommunstyrelsen.

Publicerad: 27 januari 2006 klockan 12:05
Renovering ger uppemot 16 procent i hyreshöjning
Första etappen av totalrenoveringen på Bättringsvägen är färdig. Det innebär att ett trapphus, eller nio lägenheter om man så vill, nu är inflyttningsklar. Och det är också hyrorna. En tvårummare på ”nya” Bättringsvägen höjs med drygt 12 procent, eller 430 kronor i månaden. Som mest höjs hyran med 16 procent.

Publicerad: 30 januari 2006 klockan 11:34
Lindlövens damlag seriesegrare i söndags!
I torsdags kunde vi meddela att Lindlövens damlag gjort en mycket, mycket stark säsong. Och i söndags gav laget ett kvitto på detta genom att besegra Töreboda/Mariestad i Lindehovs ishall. Vinsten smakade troligtvis extra gott eftersom det också innebar att Lindlövens damer nu har vunnit serien, Division 2 Västra B Dam.

Publicerad: 30 januari 2006 klockan 17:08
Så vill läsarna förvalta tingshuset
Tingshusets framtid är utstakad. Åtminstone i fantasin hos våra läsare. För en tid sedan skrev vi om tingshusets framtid och kunde då berätta att ägaren är redo att sälja fastigheten om rätt köpare träder fram. I samband med detta skrev många läsare till oss och gav förslag på vad de önskar se för typ av verksamhet i tingshuset i framtiden. Nu har vi sammanställt läsarnas idéer.

Publicerad: 31 januari 2006 klockan 10:55
Försäljning av Kalmarslund fick majoritet i kommunstyrelsen
Kalmarslunds Friluftsgård AB kommer att säljas. Det stod klart efter en omröstning i kommunstyrelsen idag, tisdag, då majoriteten ledamöter röstade ja till förslaget.

Publicerad: 31 januari 2006 klockan 14:56
Senaste från bloggarna
I den mindre världen
Hej Häromdagen sken solen och i skrivande stund regnar det. Vad dagar och väder kan s...

Sami Rahkonen
27 mars 2015 10:15
Rolig omgång på Eskilstuna
Det är en så rolig omgång den här veckan, så jag tycker jag måste göra ett system...

Wohlgart Andersson
14 mars 2015 06:39
Bäckar, bock, svanar och annat (Färska bilder från Bergslagen)
Hej Vilka underbara vårdagar vi har fått njuta av under denna vecka. Det tycker j...

Sami Rahkonen
13 mars 2015 08:42
Vissa tror att de har knäckt Da Vinci-koden
Just nu och kanske långt tillbaka i tiden har man börjat eller håller på att klaga öve...

Såma Arif
10 mars 2015 22:40
Bibelstudier, Lot, det aset!
Bilden är Hendrik Golzius målning (1616) Lot och hans ...

Wohlgart Andersson
10 mars 2015 05:00
Projekt 2 - Levande Kulturarv - Avklarat!
HejSom person så gillar jag att ha många bollar i luften. Att ha olika projekt där jag kan baka in...

Sami Rahkonen
9 mars 2015 15:17
I glädje och sorg
Idag fyller min älskade "lilla" son Viggo hela 11 år och att tiden går fort är ett välanvänt och u...

Christer Pilblad
9 mars 2015 14:02
Nyhetsrubriker från Aftonbladet
Fiaskot nära – SSK föll mot Västervik
28-Mar-2015 18:26:12
Åskådare omkom efter krasch
28-Mar-2015 17:56:02
Välkommen till… Zombiesjukhuset
28-Mar-2015 17:19:05
Då: Världskänd Nu: Grillar korv
28-Mar-2015 17:13:58
Pojke avled i olycka med fyrhjuling
28-Mar-2015 17:07:20
Sjukförsäkringsgräns bort 1 januari
28-Mar-2015 16:39:52
Jörgen Fogelklou vann maktstriden i SD
28-Mar-2015 15:32:52
Straff- och drömmål frälste Djurgården
28-Mar-2015 15:31:13
Mardrömsstart för Damkronorna i VM
28-Mar-2015 14:55:57
Maven inbjuden till årets Elitlopp
28-Mar-2015 14:49:51
Gjorde slut med flickvännen dagen innan kraschen
28-Mar-2015 14:40:12
Moores utspel: ”Bond ska vara hel-engelsk”
28-Mar-2015 14:13:57
Två till sjukhus efter frontalkrock
28-Mar-2015 14:04:06
Målvaktens första ord efter bengalattacken
28-Mar-2015 14:02:32
Schmeichel: ”Zlatan är född för United”
28-Mar-2015 12:53:57
Kvinna överfallen i tältläger
28-Mar-2015 11:32:33
Succé för Ericsson
28-Mar-2015 10:56:30
Vill bygga väg – från London till New York
28-Mar-2015 10:50:17
Saudiske ambassadören tillbaka i Sverige
28-Mar-2015 10:13:12
Nu avslöjas Mariah Careys nya kärlek
28-Mar-2015 08:23:58
www.aftonbladet.se/
Har du missat en nyhet? Sök i vårat arkiv!  1999   2000   2001   2002   2003   2004   2005   2006   2007   2008   2009   2010   2011   2012   2013  
Redaktion

Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com
Monika Aune
0727-43 17 08 info@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 info@lindenytt.com
Ida Lindkvist
076-836 62 62 info@lindenytt.com

Sportredaktion
Hannes Feldin
070-46 03 603 sport@lindenytt.com
Mikael Mjörnberg
070-299 38 29 sport@lindenytt.com
Michael Jestin
073-903 68 24 sport@lindenytt.com

Näringslivsredaktör
Monika Aune
0727-43 17 08 naringsliv@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 naringsliv@lindenytt.com

Fotograf
Sami Rahkonen
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
Annonsera

Annonssäljare
Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com


LindeNytt

LindeNytt
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
0581-155 50

Webbplatsen

Marknad & Ekonomi
John Falck
0701-46 40 00 john@sportnet.se

Webbansvarig
Fredrik Stenfelt info@lindenytt.com

Ansvarig utgivare
Hans Falck
0581-61 71 71 info@lindenytt.com

Kort om LindeNytt

LindeNytt.com har funnits på internet sedan 1999.

LindeNytt ägs av LantbruksNet Sverige AB som driver portalerna BarnNet.se, BåtNet.se, HästNet.se, LantbruksNet.se och MaskinNet.se.

Portalerna har tillsammans ca 2,5 miljoner besök per månad.
Start     Sport     Näringsliv     Marknad     Företagsguiden     Bloggar     Dagens Rätt     Nyhetsarkiv     Kontakt