1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Under Juli 2014 publicerades 48 artiklar
Hoppa till år:  99 |  00 |  01 |  02 |  03 |  04 |  05 |  06 |  07 |  08 |  09 |  10 |  11 |  12 | 
LIF:s matcher spikade - inleder mot Varberg
Klubbarna i handbollens Allsvenska har fått sitt spelschema. Även om speldagarna lär komma att ändras ligger nu säsongen redo att planeras. För LIF Lindesberg startar man onsdagen den 24:e september, då hemma mot HK Varberg.
Publicerad: 1 juli 2014 klockan 10:58
Nytt hopp för äldreboendet Tallen när Frövi kom upp i riksdagsdebatt
Frövi kom i blickfånget när riksdagen beslutade att ändra miljöbalken och plan- och bygglagen så att de stämmer bättre överens med varandra. Det kan i sin tur öppna för att bygga ut äldreboendet Tallen i Frövi. Planerna har stoppats av länsstyrelsen, som anser att bullret från järnvägen riskerar att bli för högt.
- Med den här ändringen av lagen hoppas jag, att Boverket kommer att ändra sina allmänna råd från 2008 och göra det enklare för länsstyrelsen i Örebro att gå Lindesbergs kommun till mötes, sade Ola Johansson (c) när han talade i riksdagen inför beslutet.

Publicerad: 1 juli 2014 klockan 14:46
IFK-våren summerad i tio punkter
Vårsäsongen är som bekant till ända och division 6 har gått till sommarvila. Samtidigt som uppehållet innebär en väntan på vad som komma skall är den även ett utmärkt tillfälle att analysera vad som varit. Här nedan passar jag på att summera IFK Lindesbergs vår i tio punkter.
Publicerad: 2 juli 2014 klockan 10:55
Bergslagsloppet ikväll med Elitloppsvinnare i startfältet
Det har blivit dags för V86-kväll på Fornaboda Travbana. Med start klockan 18.20 drar tävlingarna igång med så mycket som 4000 i publiken. Och folket har all anledning till att söka sig till banan. Kvällens startfält är mycket profilstarkt med Elitloppsvinnaren Nahar i spetsen.
Publicerad: 2 juli 2014 klockan 12:11
Allsångspremiär: Jesper ska få Lindesbergarna att sjunga ut
På lördag kan du ta med dig hela familjen på krogen. Lasse-Maja Bar & Kök har nämligen premiär för deras Allsångskvällar då, under ledning av den mångsidige musikern och musikläraren Jesper Hugosson. För honom blir det också premiär som allsångsledare.
- Nervös?
- Nej, det här ska bli roligt - med en blandad publik och att det återkommer flera lördagar i sommar, säger Jesper.

Publicerad: 2 juli 2014 klockan 14:16
Goop och Mr Picolit några av vinnarna på V86-kvällen
Väderleksrapporterna varnade för åska och regn. Men när V86-kvällen öppnade vid Fornaboda Travbana var det till synen av bar himmel och solsken. Kvällens höjdpunkt blev som väntat Bergslagsloppet, där Mr Picolit inför ögonen på 3308 åskådare sprang hem segern.
Publicerad: 2 juli 2014 klockan 22:58
Ny VD på Por-Pac
Matti Paatelainen är fr o m 1 juli ny VD för Por-Pac i Lindesberg. Han tar över efter Peter Qvarnström.
Publicerad: 3 juli 2014 klockan 09:05
Pantergolfen - både mötesplats och tävling
Sommarhalvårets golfattraktion för de äldre medlemmarna är Pantergolfen. Igår var det dags för ännu en tävling, denna gång med gemensam utgång för damer och herrar. I solskenet var stämningen på topp hos det 50-tal golfare som gjorde upp om segern.
Publicerad: 3 juli 2014 klockan 10:03
Nöjer sig inte bara med SM-guld
Mästarlaget Hylte/Halmstad tar en oväntad vändning och sparkar sin huvudtränare efter klubbens mest lyckade säsong genom tiderna. Anledningarna kan vara många men troligtvis handlar det om samma problem som alla lag inom mindre idrotter möter. Ersättande tränare är dock ingen nykomling till scenen utan Tony Westman kommer sätta käppar i hjulet för Linde Volley under kommande säsong.
Publicerad: 3 juli 2014 klockan 16:19
Singelolycka i Bohr: En person lindrigt skadad
En singelolycka inträffade på torsdagseftermiddagen i närheten av Bohr, strax söder om Lindesberg. Nerikes Brandkår rapporterar att en person, en man, skadades lindrigt.
Publicerad: 3 juli 2014 klockan 20:09
Anders Anté: "Vi tänker fortsätta tjäna pengar för kommuninvånarnas bästa"
Linde Energi AB har under år 2013 lagt ett bud på Närkes Kils Elektriska, vilket inkluderar 1200 nätkunder. Under juni röstade en del av de 300 medlemmarna om en eventuell försäljning av elnät, installationsrörelse och övriga tillgångar till grannen i norr. Slutgiltigt beslut tas eventuellt under juli månad. För Linde Energis VD, Anders Anté, blir det därmed en kort semester i år.
Publicerad: 4 juli 2014 klockan 10:20
Klottrat igen: "Vi polisanmäler"
Det har dykt upp klotter på flera väggar i centrala Lindesberg. Pumpstationen vid Gröna bron, mer eller mindre hela gångtunneln under järnvägen, kanothuset nedanför Lindesberg Arena och här och där på bänkar efter Strandpromenaden.
Nu blir klottret en fråga för polisen, säger Kenneth Persson på BKT - Bergslagens Kommunalteknik.
- Vi polisanmäler alltid klotter och vi tar bilder på det, som polisen kan använda, när man försöker identifiera klottrarna. Det är synd att de som klottrar inte förstår att det här kostar pengar för kommunen - pengar som vi kan använda till annat, säger Kenneth Persson.

Publicerad: 4 juli 2014 klockan 11:40
Åren i Linde är över - nu byter Oskar sida
Efter sex år i Lindesberg Volley väntar nya utmaningar för Oskar Jönsson Vikterlöf. I höst byter Lindes förre assisterande tränare skepnad och tar plats på Örebro Volleys bänk. Inför sitt första uppdrag som huvudtränare ser han tillbaka på fina år i Linde och fram emot att spela derbyn på motståndarens sida.
Publicerad: 4 juli 2014 klockan 13:32
LindeNytt börjar publicera Thorins dödsannonser
Vi lever alltmer på s k digitala plattformar - i telefonen, datorn eller på läsplattan. När någon dör, så är det också något som finns i den digitala världen. Nu också på LindeNytt: I samarbete med Thorins Begravningsbyrå, publiceras dödsannonser på LindeNytt från och med nu.
- Vi erbjuder allt mer service på nätet. Fördelen med att nu finnas i LindeNytt är att Lindesbergarna snabbt får besked om en sådan här familjehändelse - på LindeNytts familjesida, säger Peter De Bruin på Thorins.

Publicerad: 4 juli 2014 klockan 14:31
Allsången ljöd över stan
På lördagskvällen fylldes hela centrum av allsång, när Lasse-Maja Bar & Kök hade premiär för detta sommarsignum under ledning av Jesper Hugosson med bandet Slam Jam. Från krogens innergård hördes klassiska dängor som "Sånt är livet" eka ut över staden, blandat med de allra senaste spåren som rullar i radiolistorna just nu.
Publicerad: 5 juli 2014 klockan 21:58
Sommar igen - liksom Vasselhyttans hantverksvecka
Nu är hantverksveckan igång på Vasselhyttans bygdegård. Lokala utställare bidrar med ett utbud av handarbeten och varor hela veckan t o m nästa helg. Det mesta är sådant som mest brukar intressera kvinnor - dukar, plädar, mattor, keramik, träslöjd, stickat och virkat, sockor och vantar. Gulliga tomtar och änglar.
Publicerad: 6 juli 2014 klockan 14:27
Philip trotsade bilbesvär och vann ett heat under EM-helgen
Rallycrosstävlingarna i Höljes är över för den här gången. För Philip Gehrmans del blev helgen både himmel och helvete, med en krånglande bil i fokus. Men Lindesbergaren lämnade Höljes efter att ha suttit ett rejält avtryck.
Publicerad: 7 juli 2014 klockan 12:38
Några ögonblick från ett sommarhett Linde
Strax under 30-strecket på termometern. Ja, på måndagen kom sommaren med besked och samtidigt som vissa lade sig mitt i hettan och fixade till brännan, valde andra att söka svalka i skuggan. Häng med ut på stan och kolla vad folket hade för sig i värmen. Se bildspelet ovan.
Publicerad: 7 juli 2014 klockan 16:59
OS-dag sätter punkt för Linde Sports Camp
Mellan den 12:e och 16:e augusti arrangeras Linde Sports Camp vid Lindesberg Arena. Ungdomslägret får en sprakande avslutning, när SOK:s projekt Olympic Day slår upp portarna på lördagen. Dagen blir ett familjeevenemang och gästas av fem svenska olympier på plats.
Publicerad: 8 juli 2014 klockan 11:01
Försäljningen av bredband i slutspurten i tre bostadsområden
Runt 650 villaägare har hittills beställt den bredbandsuppkoppling, via fiber, som det nu grävs för i Lindesberg. Ca 3 000 har fått erbjudandet som kostar nästan 20 000 kr . Just nu gräver man i fyra områden i centrala Lindesberg och åtta områden i övriga delar av kommunen.
- Vi påbörjar grävandet och leveransarbetet med full kraft i augusti, meddelar Marielle Ceken på TeliaSonera. I dagsläget ser vi inte att vi kommer att ha några förseningar utan räknar med att vara färdiga under 2014.

Publicerad: 8 juli 2014 klockan 16:03
Nytt handelscentrum där fotbollsplanerna låg
Fotbollsplanerna försvann. Nu är det andra som ska samspela på Orielfältet på industriområdet vid mellersta infarten till Lindesberg. 8 000 kvadratmeter gräsmatta är borta och i hörnet mot Fotbollsgatan, mittemot Nora-LindeFrakt AB, kommer Lindesbergs VVS/EL att flytta in.
- Det här är ett mycket angenämt läge och vi får en bättre uppmärksamhet. Nu kommer vi att få mer plats med sådant som vi redan har och som vi vill satsa mer på - värme- och energiprodukter, säger Jörgen Nydén på Lindesbergs VVS/EL.

Publicerad: 9 juli 2014 klockan 08:43
Fellingsbro-våren summerad i tio punkter
Förra veckan gick jag igenom IFK Lindesbergs vårsäsong i tio olika steg. Nu har turen kommit till tabelltvåan i samma serie, Fellingsbro GoIF. Här nedan staplar jag upp det bästa och det sämsta som våren bjudit på.
Publicerad: 9 juli 2014 klockan 10:32
Hockeybomben - Belfour till Lindlöven
Samarbetet på målvaktssidan mellan Almtuna i Allsvenskan, Lindlöven i Hockeyettan och målvaktstränaren Micce Andreasson fortsätter. Till förra säsongen värvade Almtuna Alexander Sahlin och lånade ut honom till Lindlöven för fortsatt utveckling.
Publicerad: 9 juli 2014 klockan 11:13
Husesyn hos EBAB: "Vi vill behålla skickliga hantverkare"
Bengt-Erik Persson, VD på EBAB i Lindesberg, har kommit hem från den s k politikerveckan i Almedalen. Gotland. Var det en semesterresa?
- Absolut inte! säger han med eftertryck. Det var helt annorlunda än jag tänkt mig. Otroligt mycket matnyttigt och möjlighet att knyta kontakter. Nästa år vill jag ha några fler dagar på mig, om jag får möjligheter att åka då.

Publicerad: 9 juli 2014 klockan 16:44
Olycksväg: Andra avåkningen på en vecka
En person fick i morse föras till sjukhus efter en ny singelolycka på Västra Bohrsvägen. Det var den andra avåkningen på bara en vecka på den aktuella sträckan.
Publicerad: 10 juli 2014 klockan 12:11
Indraget alkoholtillstånd - nu tar nya ägare över
Restaurang Kronan på Kristinavägen får inte längre servera alkohol. Kommunen har nekat den nye ägaren att behålla det tillstånd som togs över, när Kronans ägare köpte rörelsen i april.
- Företaget har inte kunnat visa varifrån man fått sina pengar, säger kommunens alkoholhandläggare Ulf Wiman.
- Jag har lämnat alla uppgifter som kommunen har krävt. Nu tar andra över restaurangen, säger ägaren Yusuf Yasar.

Publicerad: 10 juli 2014 klockan 14:00
To beach or not to beach
Nu verkar svenska sommaren äntligen ha kommit igång. Vi har fortfarande inte kommit upp i de riktigt höga temperaturerna som dem de pratar om på VM-sändningarna, men man ska minnas på vilka breddgrader vårt avlånga land befinner sig. Kanske kommer det några dagar med riktig 30-graders sommar, men kan vi hålla oss över 20 så ska man nog känna sig nöjd. Med värmen och solen kommer även viljan att ta sig ut i friska luften. Kanske är det inte bara en vilja, utan rent av ett måste för att inte få allvarlig D-vitaminbrist efter det mörka vinterhalvåret. Är man volleybollfantast så är det enklaste sättet att slita sig från hemmets komfort att ta sig ner på beachvolleyplanen. Även om jag är en stark förespråkare av inomhusvolleyn så måste jag ändå erkänna att beachvolley har sina fördelar.
Publicerad: 10 juli 2014 klockan 15:11
Unga golfare kvalspelade i solskenet
Hur spenderar man en underbar sommardag? Ett 30-tal killar och tjejer gjorde det genom att sprida bollar över gräs, vatten och greener vid golfbanan. Torsdagen var tillägnad ungdomarna och deras kvalspel i Skandia Cup.
Publicerad: 10 juli 2014 klockan 21:29
Dubbla lägerveckor under rysk ledning
Varmt ute. Iskallt inne. De ungdomar som spenderar sommarveckorna på Lindlövens hockeyläger får det mesta av två världar. Under ledning av ryska tränare har man i snart två veckor tränat fysik, skridskoåkning och klubbteknik.
Publicerad: 10 juli 2014 klockan 22:48
Föreningarna lockar spelare till Linde - två LAN-event planeras till hösten
Lindesberg kan få se stora dataevenemang framöver. Efter två lyckade arrangemang i våras bygger Cyber Rift LAN Event vidare för nästa LAN, där man siktar på 100 deltagare. Dessutom arbetar Lindeskolans teknikprogram på planeran för ett jätteevenemang i Lindesberg Arena.
Publicerad: 11 juli 2014 klockan 10:48
50 deltog i gummibåttävling
På lördagen arrangerades ett gummibåtrace för andra året i Lindesbergs farvatten.
Publicerad: 12 juli 2014 klockan 18:05
Fångat i krogvimlet
Var du eller någon du känner ute på krogen i helgen? Häng med LindeNytts vimmelfotograf ut i krogvimlet och spana in om du själv eller något bekant ansikte har fångats på bild.
Publicerad: 13 juli 2014 klockan 07:45
Välkommet initiativ: Lättare för turister att hitta boende och kvällsöppna restauranger
Turistföretagare i Lindesberg efterlyser bättre marknadsföring av var besökare kan äta och bo. Samarbete och mer synlighet efter riksvägen är några av förslagen. LindeNytt drar sitt strå till stacken med två nya sidor på LindeNytt, en för kvällsöppna restauranger och en där samtliga boenden i kommunen finns presenterat. Två kanaler som välkomnas.
Publicerad: 14 juli 2014 klockan 08:26
Lindesberg promenerar för gatuhundar i Rumänien
Även i år arrangeras Walk for the strays på många håll i landet och Lindesberg är en av orterna där promenaden genomförs i syfte att samla in pengar för att hjälpa övergivna hundar. I år kommer donationerna bland annat att gå till gatuhundar i den rumänska staden Giurgiu.
- Vi hoppas att det blir många fler som deltar i år jämfört med förra året, då endast ett tiotal deltog i promenaden, kommenterar Camilla Lagerman som är värd för Walk for the strays i Lindesberg 

Publicerad: 15 juli 2014 klockan 13:22
Mr Lindlöven vill skriva nya kapitel i karriären
Han såg länge ut att ha gjort sin sista match i Lindlöven-tröjan. Men plötsligt kom vändningen som fick Daniel Olsson-Fromell att krita på ett nytt kontrakt med klubben i hans hjärta. Här berättar hockeyikonen om beslutet, nya lagkamrater och sin egna sommarträning.
Publicerad: 17 juli 2014 klockan 09:26
Polisen söker vittnen till den senaste tidens klotter
Under sommaren har det klottrats i större omfattning i Lindesberg och Storå, något LindeNytt rapporterat om tidigare. Polisen konstaterar ett tydligt samband mellan samtliga fall av skadegörelser, men har ännu inte lyckats ringa in gärningsmannen eller gärningsmännen. Nu går polisen ut och vädjar till allmänheten om hjälp för att stoppa klottervågen och lösa fallet.
- Vi är väldigt mån om att lösa det här och för att lyckas med det, behöver vi komma i kontakt med vittnen som har sett när gärningsmannen har klottrat, kommenterar ungdomspolis Susanne Jakobsson på Lindesbergspolisen.

Publicerad: 17 juli 2014 klockan 10:36
Hoppet om en jämn serie
Fotboll har en gång förklarats med orden "fotboll är en sport där elva man sparkar en boll i 90 minuter och sedan vinner tyskarna". I söndags visade sig detta stämma ganska så bra. Ser man till volleybollen så skulle man internationellt nästan kunna göra samma hävdande, men slänga in Brasilien istället. Skulle jag förklara elitserien med en fras så skulle jag säga att "alla möter alla två gånger, sen är det slutspel och då möts Katrineholm och Engelholm i final". 

Publicerad: 17 juli 2014 klockan 16:15
Fullbokat inför allsången
Premiären för två veckor sedan blev en omedelbar succé, då Jesper Hugosson intog scenen och drog igång årets första allsång på Lasse-Maja Bar & Kök. På lördagskvällen är det återigen dags att ta ton då sommarens andra allsångskvällen går av stapeln.
Publicerad: 18 juli 2014 klockan 17:38
Fångat i krogvimlet
Var du eller någon du känner ute på krogen igår? Häng med LindeNytts vimmelfotograf ut i krogvimlet och spana in om du själv eller något bekant ansikte har fångats på bild.
Publicerad: 19 juli 2014 klockan 09:44
750 personer har redan anmält sig till Semestergolfen
Nu är det dags för semestergolf! Med start i morgon, söndag, är det återigen dags för Lindesbergs Golfklubb årliga Semestergolf. Under en hel vecka kommer det bjudas på olika golftävlingar, gemenskap och underhållning.
Publicerad: 19 juli 2014 klockan 17:26
Inte ens regn och åska kunde stoppa succén från att upprepas
Det blev väldigt blött på krogen, när sommarens andra allsång gick av stapeln på lördagen. Halvvägs in i programmet kom regnet - men inte ens det kunde stoppa kvällen från att bli en riktig fullträff.
Publicerad: 19 juli 2014 klockan 22:55
Nu sommarpratar Fritzell om havet och Lindesberg
I morgon, tisdag, är det dags för Per Fritzells sommarprat i Sveriges Radio P1. Han är en av totalt 58 kända personer som under sommaren 2014 huserar i radiohuset i rollen som Sommarvärd.
Publicerad: 21 juli 2014 klockan 09:53
Två dramatiska inbrott i Lindesberg i natt
Natten till tisdag har två inbrott skett i Lindesberg. Det första var en så kallad "smash and grab" mot Lindesbergs golfklubb och ett par timmar senare fick en firma på Bandygatan påhälsning av tjuvar, som hade tagit sig in i lokalerna via taket. Polisen misstänker att det är samma gärningsmän som ligger bakom nattens två inbrott.
Publicerad: 22 juli 2014 klockan 07:12
Sebastians resa går mot OS 2020
Med hjälp av hårt arbete och många träningspass har Sebastian Fagerhill gjort en fantastisk resa. Nu vill judokan ta den resan många steg längre. Med en plats i SOK:s OS-projekt säkrad fäster han nu blicken på OS 2020.
Publicerad: 22 juli 2014 klockan 09:22
Polisen har säkrat spår efter nattens inbrottsräd
Under natten till tisdag, har inbrottstjuvar härjat i Lindesberg och efterlämnat sig stora materiella skador. Det har även konstaterats tillgrepp av ett kassaskåp samt verktyg och maskiner från en byggfirma. Det är golfklubben, en byggarbetsplats vid Lindeskolan samt butiken Skyddsgrossisten som varit föremål för tjuvarnas framfart.
Publicerad: 22 juli 2014 klockan 10:19
Polisen: "Vi har funnit blod"
Kassaskåpet som inbrottstjuvarna fick med sig från Lindesbergs golfklubb efter den brutala smash and grab-kuppen i natt, blev en riktigt tung nitlott för dem, bekräftar polisen.
- Vad jag förstått fanns det inget av direkt värde för tjuvarna i skåpet, säger Henrik Dahlström, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Publicerad: 22 juli 2014 klockan 13:41
Beslut idag: Eldningsförbud råder tills brandrisken har sjunkit
På tisdagen gick SMHI ut med en klass 1-varning i länet, med anledning av den extrema värme som prognoserna visar de närmaste dagarna. Och torkan har redan nu blivit så allvarlig, att det råder stor risk för bränder i skog och mark med snabb spridning. Med anledning av läget, har Länsstyrelsen i Örebro län i samråd med Räddningstjänsten fattat beslut att eldningsförbud råder i Örebro län.
Publicerad: 22 juli 2014 klockan 18:21
Semestergolfarna avgjorde flaggtävlingen i solskenet
Semestergolfen gick idag in på sin tredje dag. Det innebar att det var dags för Flaggtävling, något som drog 99 deltagare till Lindesbergs Golfklubbs banor. I den stekande solen svingades det både till höger och vänster innan en trio vinnare kunde utses.
Publicerad: 22 juli 2014 klockan 19:15
Idag grattar vi
Grattis mor!
Ja du...
Håret blir gråare,
Magen rundare,
Baksmäll an hårdare,
men precis som ett gott vin bli...


Önskar: malin Pehrzon
Senaste från bloggarna
Vid en lugn sjö under solnedgången
Jag har nu varit hemma pga magsjuka i några dagar och igår kunde jag inte vara inomhus mera. Jag t...

Sami Rahkonen
22 juli 2014 17:19
Min första dag med nya objektivet ute i skogen
Idag var min "riktiga" första dag ute i skogen tillsammans med mitt nya objektiv som är inköpt...

Sami Rahkonen
19 juli 2014 19:25
Sommar
Det har varit mycket ut och åka åt olika väderstreck hittills i sommar. Jag sitter och kollar land...

Wohlgart Andersson
19 juli 2014 11:17
På lite uppdrag
HejNu är jag på fotouppdrag. Idag fick jag ett efterlängtat paket på posten mer information om det...

Sami Rahkonen
18 juli 2014 17:50
En promenad efter jobbet
Det blev en längre promenad efter jobbet idag och då blev det även att fotografera en hel del. SE ...

Sami Rahkonen
14 juli 2014 18:17
Vargen, ett rovdjur
Det spelar ingen roll vad jag än tycker om varg i Sverige. Det blir både positiva och negativa rea...

Wohlgart Andersson
14 juli 2014 06:52
Ute en sen kväll, då får jag en glädjetår
Igår kväll så fick jag en efterlängtad glädjetår längst med min kind :)Äntligen fick jag möta ...

Sami Rahkonen
12 juli 2014 11:10
Nyhetsrubriker från Aftonbladet
Femtonåring svårt skadad i krock
2014-07-23 06:12:51
Proryssen: Det var vi som sköt ner planet
2014-07-23 05:03:18
Niclas Wahlgrens reklamfilm anmäld
2014-07-23 04:47:28
Atari släpper spel till Pride
2014-07-23 03:26:18
Man skjuten i Norrköping
2014-07-23 02:54:36
Böldpest sätter hel stad i karantän
2014-07-23 00:10:52
United vill slå transferrekord
2014-07-22 23:32:45
?Hyresrätter snart ?utrotningshotade
2014-07-22 22:59:03
Galne presidentens skämt lurade media
2014-07-22 21:55:56
Drottningens häst fast för dopning
2014-07-22 21:52:44
Kidnappade svensken: ”Jag såg delar från MH17”
2014-07-22 21:24:37
Durmaz nobbade flytt i sista stund
2014-07-22 21:20:30
SVT är fortfarande överlägset
2014-07-22 20:34:08
Fargo får ny säsong
2014-07-22 20:26:44
Motorcyklist i krock med älg
2014-07-22 20:11:00
Här presenteras Reals jättevärvning
2014-07-22 19:26:53
Fostrade Zidane - försatta i konkurs
2014-07-22 18:34:51
Tre år sedan terrordåden
2014-07-22 18:00:12
Två drunknade – en tredje saknas
2014-07-22 17:54:53
SAS stoppar Israelflyg
2014-07-22 17:54:21
www.aftonbladet.se/
Senaste nytt från DN
Femtonåring svårt skadad i krock
En femtonåring ådrog sig mycket allvarliga skador i en trafikolycka utanför Skogaby i Laholm på tisdagskvällen, rapporterar P4 Halland.
2014-07-23 06:17:53
Prorysk separatist: Planet sköts ner av misstag
MH17 sköts ner av misstag, uppger en separatist för italienska Corriere della sera. Separatisterna ska ha trott att de sköt ner ett militärplan. ”I...
2014-07-23 06:03:02
Drick ordentligt för att må bra i extremhettan
För första gången någonsin har SMHI utfärdat en klass 1-varning för mycket höga temperaturer, nu i halva landet. Sol och värme får de flesta av oss ...
2014-07-23 05:57:52
www.dn.se
Har du missat en nyhet? Sök i vårat arkiv!  1999   2000   2001   2002   2003   2004   2005   2006   2007   2008   2009   2010   2011   2012   2013  
Redaktion

Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com
Monika Aune
0727-43 17 08 info@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 info@lindenytt.com

Sportredaktion
Hannes Feldin
070-46 03 603 sport@lindenytt.com
Mikael Mjörnberg
070-299 38 29 sport@lindenytt.com
Michael Jestin
073-903 68 24 sport@lindenytt.com

Näringslivsredaktör
Monika Aune
0727-43 17 08 naringsliv@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 naringsliv@lindenytt.com

Fotograf
Sami Rahkonen
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
Annonsera

Annonssäljare
Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com


LindeNytt

LindeNytt
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
0581-155 50

Webbplatsen

Marknad & Ekonomi
John Falck
0701-46 40 00 john@sportnet.se

Webbansvarig
Fredrik Stenfelt info@lindenytt.com

Ansvarig utgivare
Hans Falck
0581-61 71 71 info@lindenytt.com

Kort om LindeNytt

LindeNytt.com har funnits på internet sedan 1999.

LindeNytt ägs av LantbruksNet Sverige AB som driver portalerna BarnNet.se, BåtNet.se, HästNet.se, LantbruksNet.se och MaskinNet.se.

Portalerna har tillsammans ca 2,5 miljoner besök per månad.
Start     Sport     Näringsliv     Marknad     Företagsguiden     Bloggar     Dagens Rätt     Nyhetsarkiv     Kontakt