1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Under September 2014 publicerades 118 artiklar
Hoppa till år:  99 |  00 |  01 |  02 |  03 |  04 |  05 |  06 |  07 |  08 |  09 |  10 |  11 |  12 | 
Helt rätt att tjura trots 10-4-seger
Lindlöven mosade Vallentuna med 10-4.
Tränaren Daniel Eriksson tjurade över att laget inte uppträde proffsigt nog.
Det är så man bygger en vinnare.

Publicerad: 1 september 2014 klockan 09:29
Centern om stoppat Frövibygge: "Har människor i Lindesberg extra känslig hörsel?"
Länsstyrelsens motivering till att man har avslagit bygglovsansökan för trygghetsboendet Tallen i Frövi, är synnerligen märklig när man ställer den på sin spets. Det tycker Centerpartiet som idag, måndag, bjudit in Länsstyrelsen för att reda ut begreppen en gång för alla.
Publicerad: 1 september 2014 klockan 09:36
Stora namn tävlade i Lindes Öppna Mästerskap
På söndagen gästades Lindesbergs Golfbana av riktigt finbesök. När klubben höll sitt årliga Öppna Mästerskap fanns den lokala golfeliten på plats för att göra upp om segern och poäng i SeeMore Tour. När dagen var till ända fanns även två hemmaspelare med i toppen. 
Publicerad: 1 september 2014 klockan 09:44
Planeringen inför årets skyltsöndag i full gång
Söndagen den 30 november är det startdags för årets traditionella julskyltning. LindeCitys marknadsgrupp tillsammans med Lions har redan kommit en bra bit i planeringen och i år siktar arrangörerna högt.
- Vi fick blodad tand av det lyckade arrangemanget på Linde vårdagar, säger Karin Gustafsson som leder marknadsgruppen. Därför vill vi nu skapa en riktigt julkänsla på stan med aktiviteter för både barn och vuxna där det ingår bland annat ingår musik, marknad, tomte och skattjakt.

Publicerad: 1 september 2014 klockan 10:17
Livsfarliga träd nära förskola skall fällas
Cirka tio döda träd, som står i direkt anslutning till den nya förskolan på Kyrkberget, skall nu fällas innan en allvarlig olycka sker.
Publicerad: 1 september 2014 klockan 10:18
Kronan i konkurs - nu öppnar Royal
Restaurang Kronan på Kristinavägen har gått i konkurs. En ny ägare har tagit över hyreskontraktet och i början av oktober kommer en ny dansrestaurang kallad Royal att öppna i lokalerna.
- Som det  ser ut kommer också att fasaden att målas över nu, säger fastighetsägaren Samuel Karlsson.

Publicerad: 1 september 2014 klockan 11:24
Ny lunchrestaurang har öppnat "på rätt sida om järnvägen"
En grillmästare och en kock har tagit över restaurangen på Nammo Liab i Lindesberg. Restaurangen Stubinen har blivit Mästers kök. De satsar på populära lunchmenyer.
- Vi riktar in oss på husmanskost som t ex rotmos och fläsk men också biff med bambuskott, säger Daniel Olsson, en av delägarna.
Öppningserbjudandet den första september var helstekt oxfilé med lyxig potatisgratäng rödvinsky och bearnaisesås.

Publicerad: 1 september 2014 klockan 14:54
Tufft med fyra matcher på två dagar
Kommande helg sätts LIF Lindesberg verkligen på prov när man ska spela fyra matcher på två dagar mot ett motstånd som man i ärlighetens namn borde klara av att slå.
Publicerad: 2 september 2014 klockan 10:17
Ungdomsresan är över - Felix hemma i Lindehov
Vägen hem kan ta olika riktningar. För Felix Scharnke har den passerat via Lindlöven, Örebro Hockey, hockeygymnasium i Västerås, Örebro på nytt och en utlåning till IFK Kumla. När 20-åringen nu går in till sin första säsong som senior gör han det med stora lärdomar.
Publicerad: 2 september 2014 klockan 11:57
Kostnad för lysande förslag utreds av BMB
I våras skrev oppositionsråd Jonas Kleber, Centerpartiet, en motion i vilken han föreslog att motionsspåret runt Lindessjön skall förses med belysning på de platser där sådant är en bristvara.
Publicerad: 2 september 2014 klockan 12:03
Huerta och Lazarevic redo för andra ronden
En varm kväll i juni kunde den ene fira tre poäng och den andre sörja en 1-5-förlust. På fredag ställs Victor Huerta och Aleksander Lazarevic mot varandra i säsongens andra derby mellan Fellingsbro GoIF och IFK Lindesberg. Inför returmötet laddar tränarna upp med att snacka derbykänslor, revansch och taktiska drag.
Publicerad: 2 september 2014 klockan 15:48
20 år sedan M/S Estonia sjönk - nu högtidlighålls minnet av de 33 omkomna från Lindesberg
Den 28 september är det 20 år sedan M/S Estonia sjönk i Östersjön och 852 personer omkom - 33 av dem från Lindesberg. På dagen 20 år efter den stora katastrofen hålls en minneskonsert i Fellingsbro kyrka. Företrädare från kommunen kommer också att hålla en ceremoni dagen innan - den 27 september - vid minnesstenen i den lilla parken vid Pumphuset, som ligger vid gamla bron.
Publicerad: 2 september 2014 klockan 18:07
Debatt: "Dags att sätta betyg på politikerna"
Inför ett val är det alltid mycket snack och löften - men hur är det med "verkstaden" i efterföljande mandatperiod? I en debattartikel jämför Göran Gustavsson, Fp, politikernas löften med skolans betygsystem: "Lek med tanken att alla som börjar skolan skulle få sina betyg före terminstart genom att få berätta om allt de tänker göra under nästa läsår."
Publicerad: 3 september 2014 klockan 08:34
Ljusare tider när jobben blir fler
Att söka jobb kan vara både tufft och svårt, och det är inte alltför sällan man blir både modfälld och uppgiven. Men nu verkar det äntligen vara en uppåtgående spiral på gång i Lindesberg och kanske finns det redan nu ett jobb för just dig.
Publicerad: 3 september 2014 klockan 14:33
Politiker enade i skoldebatt
I Kulturums aula på Lindeskolan samlades ett femtiotal åhörare under onsdagskvällen för att lyssna när de olika partierna uttryckte sin åsikt i olika skolfrågor. Det var lärarfacken som bjudit in dem för att ge möjlighet dels för politikerna att berätta och förklara, dels för åhörarna att uttrycka sina undringar och få direkt respons.
Publicerad: 3 september 2014 klockan 21:29
Lindlöven vann på straffar
Lindlöven tog på onsdagen ytterligare en fin skalp. Borta mot Väsby stod man dock för en blek insats och det krävdes straffar innan Joakim Olsson Fromell kunde fälla avgörandet. 4-3-segern innebär att Lindlöven nu vunnit fyra av sina fem träningsmatcher på försäsongen.
Publicerad: 3 september 2014 klockan 21:55
En sång för volleybollen
Det är nu en dryg månad kvar tills Elitserien version 2014/15 drar igång. En månad för väntan eller en månad att uppskatta, det är frågan. Ser man till mediedebatten så är det kallt i volleybollvärlden just nu. Men 62 000 sjungande fans skulle inte hålla med.
Publicerad: 4 september 2014 klockan 10:18
Politiker utfrågade av elever under dagens demokratitorg
Idag, torsdag, bjöd Lindeskolan in kommunens politiker och deras tillhörande parti till årets demokratitorg. Under förmiddagen strömmade eleverna in i aulafoajén där bord var utplacerade och partierna gjort sig hemmastadda med banderoller, godis och ballonger. Allt för att i största möjliga utsträckning nå ut till ungdomarna.
Publicerad: 4 september 2014 klockan 13:58
Vedevåg en av 13 orter i pilotprojekt för Sverigebäst service
Nu ska Vedevågsborna kunna surfa på nätet via gratis wifi. De som behöver mat levererat får det ordnat. Eller turister som kommer, ska kunna få information - och medborgarna får kommuninformation. Allt det här ska ske på Servicepunkt Vedevåg - ett pilotprojekt som drar igång...
Publicerad: 4 september 2014 klockan 14:32
Två lag värda en derbyseger

Tre omgångar återstår av årets säsong i division 6. Som vanligt i seriens slutspurt blir matcherna tätare, poängen viktigare och tabellplaceringarna mer och mer ångestfyllda. Vad passar då bättre än att kasta än mer bränsle på elden? För det är precis vad som sker när det nu vankas ett stekhet derby på fredagskvällen.


Publicerad: 4 september 2014 klockan 15:15
Målvakt i en ny omgivning
För två veckor sedan presenterades han som det senaste nyförvärvet. Tiden efter det har varit intensiv för Alexander Johnsson, 24. Nu har LIF:s nya målvakt hunnit bekanta sig med klubben, flyttat till Lindesberg och börjat ladda för en lång säsong.
Publicerad: 4 september 2014 klockan 21:48
Nedsläpp: Enköping-Lindlöven
Säsongen närmar sig med stormsteg för Lindlöven. I sina förberedelser för HockeyEttan fortsätter laget sin täta träningsspelande, denna fredag genom att möta Enköping borta. Inför matchen ger tränaren Daniel Eriksson och det färska nyförvärvet Oscar Pettersson sina tankar.
Publicerad: 5 september 2014 klockan 09:00
Centerns mål är att bygga ny högstadieskola på nuvarande plats
Centerpartiet i Lindesberg kör nu en kampanj riktad direkt till boende i Brodalsområdet i syfte att upplysa om att planerna på en ny högstadieskola på Stadsskogsvallen kan få allvarliga konsekvenser för bostadsområdet.
- Det känns fel att bygga där, det är ett idylliskt område som passar bättre för stadsutveckling än att placera en högstadieskola där, som kommer att innebära en kraftigt ökad trafikström i ett redan hårt trafikerat område, förklarar Jonas Kleber, Centerpartiets kretsordförande.

Publicerad: 5 september 2014 klockan 11:15
Ett bra första år för Willys Hemma i Linde
Willys Hemma i Lindesberg har firat ettårsjubileum och går nu in på sitt andra år. Butiken rullar på och står stadigt inför hösten. Tillsammans med 16 glada anställda som alltid är redo att hjälpa till ser nu Björn Freij, butikschef, fram emot ytterligare ett år i stan.          
Publicerad: 5 september 2014 klockan 12:38
Nya kontorschefen vill att banken blir ett naturligt val
Efter att ha jobbat i sju år inom Swedbank blev Liselott Lodén, då 28 år, år 2011 privatmarknadschef hos Bergslagens Sparbanks Norakontor. Nu har hon rekryterats till att leda bankens kontor i Lindesberg, vilket är det största i bygden. Hennes vision med nya jobbet är att banken ska vara Lindebornas naturliga val.
- Bergslagens Sparbanks varumärke är närheten och engagemanget i bygden och det vill jag jobba vidare med, säger Liselott Lodén. Här har vi all kompetens samlad på ett ställe och besluten är snabba.

Publicerad: 5 september 2014 klockan 14:43
Centern vill ha en Pensionärsvårdcentral i Linde
Centerpartiet i Lindesberg vill att en Pensionärsvårdcentral inrättas vid den nya vårdcentralen som planeras vid kvarteret Bulten. Det skriver partiet i en nyligen inlämnad motion till kommunfullmäktige i Lindesberg.


Publicerad: 5 september 2014 klockan 15:30
Gencos anordnar helkväll till förmån för Barncancerfonden

Det råder inte några tvivel om att det finns både stort engagemang och stark empati i Lindesberg, vilket vi tydligt sett bevis för de senaste veckorna. Och nu vill Hasan Agrali, ägare till restaurangen Gencos, ge kampen mot cancer ytterligare en knuff i rätt riktning. Den tolfte september bjuder Hasan in till en helkväll på restaurangen till förmån för Barncancerfonden.


Publicerad: 5 september 2014 klockan 16:32
Ministerbesök i Linde
Klockan fyra på fredagseftermiddagen anlände Sveriges arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson (M) till Lindesberg. Partikamraterna tog glatt emot henne i Flugparken vid deras kampanjepyntade husvagn.
Publicerad: 5 september 2014 klockan 18:17
Derbyvinst satte Fellingsbro i slagläge
Fellingsbro GoIF är dubbla derbymästare. På fredagskvällen vann laget på nytt mot IFK Lindesberg, denna gång borta med siffrorna 2-3 efter ett hattrick av Fahad Wuzibat. I och med vinsten övertog Fellingsbro andraplatsen och har allt i egna händer i striden om kvalspel.
Publicerad: 5 september 2014 klockan 20:22
Femte raka segern för Lindlöven
På fredagskvällen fortsatte Lindlöven matchandet på bortaplan mot Enköping. Lindlöven tog sin femte raka seger när man vann med 1-2 (1-2, 0-0, 0-0). Lindlöven, som fortfarande inte förlorat under 60 min speltid på försäsongen, visade en enorm styrka när man tillbakaslog det rutinerade Allettanlaget Enköping för andra gången i träningsmatchandet.
Publicerad: 5 september 2014 klockan 21:59
Matchguide: LIF Lindesberg inför Tyresö Sportsgear Open
Den här helgen fortsätter LIF Lindesberg sina försäsongsäventyr. Laget tar sig denna gång till Tyresö för att delta i Tyresö Sportsgear Open, där man ställs mot intressant motstånd. Med fyra matcher på två dagar väntar en tuff utmaning för LIF.
Publicerad: 6 september 2014 klockan 08:26
Fångat i vimlet
Direkt från jobbet - till krogen. Häng med ut i after work-vimlet och kolla om du känner igen någon som har fastnat i bild.
Publicerad: 6 september 2014 klockan 08:28
Cuphelg i full gång
På lördagsmorgonen gick Linde Energi cup av stapeln i Lindehov. En tvådagarshelg med hockey från morgon till kväll för Lindlövens U11 lag samt de sju påhälsande lagen.
Publicerad: 6 september 2014 klockan 12:43
LIF både vinnare och förlorare på första cupdagen
Det blev blandad kompott för LIF Lindesberg när Tyresö Sportsgear Open inleddes. Lördagen slutade med en förlust och en seger, detta via 25-29 mot HK Cliff och 31-27 mot värden Tyresö. På söndagen fortsätter LIF:s cupspel med ytterligare två matcher.
Publicerad: 6 september 2014 klockan 17:59
Dubbla segrar gav LIF cupvinst
Det blev en härlig cupvinst i Tyresö Sportsgear Open för LIF Lindesberg. På söndagen tog laget två nya segrar, via förkrossande 38-20 mot Sjundeå och 34-29 mot RP Linköping. Tack vare det kan nu LIF vända hem från cupspelet med pokalen i sin ägo.
Publicerad: 7 september 2014 klockan 17:07
Max VM-kvalade för Hollands räkning

Han är Linde-killen som precis avslutat ett kvalspel till U19-VM i innebandy. Men det som gör Max Molander än mer speciell är att han gjort det iförd Hollands färger. Med sex mål och pris som matchens lirare har 15-åringen gjort veckan i Madrid till ett fint minne.


Publicerad: 7 september 2014 klockan 20:57
Tuff helg för Lindlöven i Linde Energi cup
Hockeyhelgen och Linde Energi cup för ungdomarna i U11-laget är över för den här gången. Det har varit en tuff och intensiv helg med flera matcher om dagen och även om det inte gick riktigt hela vägen, så är Lindlöven nöjda.
Publicerad: 7 september 2014 klockan 21:08
Tonåringar voltade med mopedbil på länsväg 859
Två personer fördes sent i söndags kväll till sjukhus för vård, sedan de voltat med en så kallad mopedbil.
- Enligt uppgift kom fordonet för nära vägrenen så att ett hjul skar ner och fordonet fick kast och voltade, uppger Johan Wallenius, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Publicerad: 8 september 2014 klockan 08:03
På väg mot en obesegrad försäsong
Lindlöven är två matcher ifrån att lyckas gå genom försäsongen obesegrade under ordinarie tid.
Ett lysande facit som ger oss möjligheten att leka med en gammal populär klyscha.

Publicerad: 8 september 2014 klockan 08:41
Märkta elverktyg stals från byggarbetsplats
Byggfirman MA Byggnads AB blev i helgen bestulen på en större mängd elverktyg som förvarades i en container på en byggarbetsplats i området Sköndal - på Skinnarbacken. Man uppskattar värdet på det stulna till mellan 40 000 - 50 000 kronor.
Publicerad: 8 september 2014 klockan 08:41
FP och KD vägrar samarbete med S
Oavsett hur det går i valet, kommer Folkpartiet och Kristdemokraterna inte att kompromissa bort deras hjärtefrågor och ideologi för att ingå i ett majoritetssamarbete med Socialdemokraterna och ett sådant erbjudande skulle bli aktuellt. Detta klargör respektive partiordföranden på måndagen.
Publicerad: 8 september 2014 klockan 09:47
Bland de bästa i världen - nu siktar Anna och Sebastian på OS
Båda är unga och framstående elitidrottare inom judo och båda kan rada upp medaljer och pokaler. Satsningen är möjlig tack vare talang, hårt arbete men också en omhändertagande klubb och ett idrottsgymnasium som har gett struktur. Nu satsar Anna Bernholm på OS i Rio 2016 och Sebastian Fagerhill siktar på Tokyo 2020.
- Frövi judoklubb har hjälpt mig att få resultat, säger Anna Bernholm. Jag har den bästa stöttningen och tillsammans med det strukturerade upplägget som judogymnasiet i Linde gav mig så har jag helt enkelt blivit mycket bättre.

Publicerad: 8 september 2014 klockan 14:39
73-årig man klämdes till döds på bondgård
På måndagen fick räddningstjänsten larm om en allvarlig arbetsplatsolycka på en bondgård i Frövi. En man har avlidit, bekräftar polisen.
- En 73-årig man är avliden sedan en betesputs lossnat och fallit över mannen, säger Richard Hiller, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Publicerad: 8 september 2014 klockan 15:50
Akustiskt äventyr med Martin Stenmarck
Den fjärde oktober får Lindeskolans aula besök av självaste Martin Stenmarck som tillsammans med jazztrion JETS sätter upp konserten ”Det akustiska äventyret”. Martin själv säger att om man ska se något i år, så är det just det här man ska se. 
Publicerad: 8 september 2014 klockan 18:53
Jenny satsar på Sveriges mästerkock
Den tjugoförsta september befinner sig Jenny Lindkvist i Stockholm för att få sin matlagning bedömd. Hon är uttagen till audition inför den femte säsongen av det populära tv-programmet Sveriges mästerkock.

Publicerad: 9 september 2014 klockan 05:38
Vänsterpartiets ordförande tackar FP och KD för utspelet
(Uppdaterat 10/9 med svar från FP och KD) I måndags publicerades en artikel skriven av Folkpartiets Göran Gustavsson och Kristdemokraternas Ingrid Åberg, i vilken duon markerade för väljarna att en röst på dem är en röst på ett borgerligt parti. Man deklarerade tydligt att man inte vill "sälja sig" och ingå ett samarbete med Socialdemokraterna om de ställs inför en sådan förfrågan.
Idag, tisdag, svarar Vänsterpartiets ordförande, Göran Bäuerle på partiernas utspel.

Publicerad: 9 september 2014 klockan 08:06
Det är dags att kontra sig mot toppen
LIF Lindesberg gick som segrare ur helgens cupspel och tycks ha fått mycket av sitt spel att falla på plats. Det är dags att kontra sig mot toppen.
Publicerad: 9 september 2014 klockan 10:37
Tidigare NHL-proffset vill landa i Lindesberg
Göteborgaren Calle Johansson, med bland annat 17 säsonger som hockeyproffs i NHL och senast som assisterande tränare för Washington Capitals i bagaget, vill landa i Lindesberg - i ett flygplan. Han kan därmed bli den förste att låta den nya industrirakan leva upp till namnet "Flygrakan" som vissa valt att kalla raksträckan.
- Vi har inte fått klartecken att landa ännu, men vi jobbar på det, förklarar Per Fritzell i Lindlövens IF.

Publicerad: 9 september 2014 klockan 13:57
ROOF Arkitekter bakom många nya projekt
Gamla Strandskolan är snart färdig för inflyttning. I de alldeles nya elevbostäderna vid sjön bor nu idrottselever och snart är det dags för den nya brandstationen. Punkthusen vid Ålkilsplan. Vad har de alla gemensamt ? Svaret är ROOF Arkitekter. Det är de som ritat.
- Vi är lyhörda, jobbar snabbt och med hög kvalitet, säger Lars-Göran Otterling, arkitekt SAR på ROOF.
- Visst kan man sitta var som helst i Sverige, men det är en service för kunden att vi är på plats, säger Mattias Rehn, också han arkitekt och VD för ROOF. Jag kommer från Hällefors och har varit anställd på Egeryds Fastigheter som har flera fastigheter i Lindesberg, så det här är hemmaplan för mig.

Publicerad: 9 september 2014 klockan 15:26
Pokalen med när LIF återigen tränade

Helgens cupspel och seger har runnit av LIF Lindesberg. På tisdagskvällen var laget åter tillbaka i träning, med pokalen på plats hemma i Lindesberg Arena. Men någon guldfeber har det inte varit tal om.


Publicerad: 9 september 2014 klockan 22:08
Höstmarknad i Gusselby
Hösten har gjort entré och Kerstin Birath bjuder in till sin gårdsbutik i Gusselby. Där kan du hitta det allra mesta och nu till helgen anordnar hon även höstmarknad om septembervädret håller sig i schack. 
Publicerad: 10 september 2014 klockan 08:44
På måndag snurrar skivan i skarpt läge mellan broarna
Sedan ett par veckor tillbaka har Lindesbergs kommun förberett trafikanterna i centrum på omställningen till 3-timmarsparkering och P-skiva. Nu har man bestämt att övergångsperioden lider mot sitt slut och att man från och med på måndag i nästa vecka måste använda P-skivan enligt de nya parkeringsföreskrifterna som gäller.
Publicerad: 10 september 2014 klockan 13:25
Anna och Johan vill ha bättre skola och vård
Idag, onsdag, besökte Johan Pehrson (FP), etta på riksdagslistan, tillsammans med Anna Ågerfalk (FP), etta på landstingslistan, Lindesberg. 
Publicerad: 10 september 2014 klockan 14:07
En möjlighet att avsluta på topp

Den fantastiska våren har förbytts mot en jobbig höst. Frövi IK:s säsong har gått upp och ner, men laget har gjort en stark prestation. Just därför är man värda att få avsluta på bästa möjliga sätt.


Publicerad: 10 september 2014 klockan 20:00
Utvisningskaos när Lindlöven föll
Det blev förlust med siffrorna 3-6 för Lindlöven hemma mot Forshaga. Förlusten var lagets blott andra den här försäsongen och man saknade ett flertal viktiga spelare. Matchens prägel var annars det tuffa spelet, något som resulterade i en mängd utvisningar.
Publicerad: 10 september 2014 klockan 21:13
Lokal firma får bygga nya brandstationen
I förra veckan löpte anbudstiden ut för upphandlingen av nya brandstationen. Den firma som tilldelas uppdraget att bygga den nya brandstationen, är den lokala byggfirman TA Byggproduktion AB.
Publicerad: 11 september 2014 klockan 10:18
Storbacka debattsvarar FP och KD
Socialdemokraternas Bengt Storbacka, svarar på utspelet från Folkpartiet och Kristdemokraterna.
Publicerad: 11 september 2014 klockan 10:22
Calle Johansson laddad för Hockeyns Dag: "Fantastiskt roligt"
På lördag arrangeras Hockeyns Dag i Lindehov. Som en del i evenemanget har Lindlöven lyckats locka Calle Johansson som en av dagens gäster. Och den glade NHL-veteranen ser verkligen fram emot sitt första besök i ishallen.
Publicerad: 11 september 2014 klockan 10:51
Tormek-stipendium för gesällprov gjort av 1260 bitar
Ett fantastiskt skåp i björk och valnöt, sammansatt av 1260 olika bitar, avgjorde saken när Tormek skulle välja ut årets stipendiat. Idag kom Johan Arvidsson från Göteborg till Tormek för att gratuleras och få sitt stipendium – ett komplett slipsystem till ett värde av 10 000 kr.
- Johan har visat en extraordinär hantverksskicklighet, menar Håkan Persson VD för Tormek. Han har även visat ett eget uttryck i sin formgivning vilket är intressant.

Publicerad: 11 september 2014 klockan 13:52
Klartecken att landa
Det står nu klart att NHL-veteranen Calle Johansson blir först ut (i sällskap med sin pilot) att landa med ett flygplan på den nya industrirakan, även kallad Flygrakan.
- Efter ganska mycket jobb och kontakt med olika insatser, fick vi beskedet vi hade hoppats på, berättar Per Fritzell på torsdagskvällen.

Publicerad: 11 september 2014 klockan 18:29
Seger för WSK i träningspremiären

WSK Lindesberg kunde på torsdagskvällen inleda sin försäsong med en härlig seger. Hemma mot Karlskoga IBF vann man med 6-3, efter att ha gått ifrån i den sista perioden. Extra glädjande var att segern säkrades via det nya presspelet och en stabil defensiv.


Publicerad: 11 september 2014 klockan 22:03
Inför valet på söndag

Valet är nu så nära att man talar om timmar snarare än dagar. Under valrörelsen har politikerna duktigt proklamerat sin ambition i viktiga och tunga frågor. Men hur är det med de så kallade cykelställsfrågorna? Det vill säga frågor som kanske inte är direkt avgörande för vår framtid - men som alla har en åsikt om? Vi har ställt dessa - och lite tyngre frågor också - till samtliga partier i nuvarande församling. Längre öppettider på krogen? Muddra och fixa till Loppholmsbadet? Tar Linde emot för många asylsökanden? Läs hur politikerna svarade på dessa och många andra frågor.


Publicerad: 12 september 2014 klockan 08:19
Brinner för mat och människor
Med ett hjärta som brinner för mat och människor har Ludmila Delnavaz nu intagit en självklar plats i Lindesberg. Efter ett år har hennes butik, Ludmila´s Delikatesser, blivit en samlingspunkt för kunder som älskar mat från öst och många kommer för att prata och umgås. 
- Det går jättebra nu, säger Ludmila Delnavaz. Jag får besökare från många städer i närheten och har en fast kundkrets som gör att jag kan se framåt med stor tillförsikt.

Publicerad: 12 september 2014 klockan 09:31
Artisterna bjuder på musikshow i samlad trupp
Starka i ensamt majestät - och oslagbara som ett team? På lördag kväll samlas Almgren, Fritzell, Hugosson och Sjögren på samma scen för att bjuda på livemusik när ishallen Lindehov tillfälligt förvandlas till en pub.
- Vi repade senast igår och hade skitroligt, säger Per Fritzell.

Publicerad: 12 september 2014 klockan 13:31
Samtliga resultat: Linde-trio kvalar till TV-pucken

Uppdatering av resultat efter varje match.

Idag inleds av de största svenska hockeyklassikerna. När TV-puckens kvalspel startar gör den det med Örebros Team-99 som ett av lagen och med en trio Linde-killar på isen. För Daniel Norrlund, Cosmos Magnusson och Jonathan Sjöberg väntar nu en stor helg med många matcher.


Publicerad: 12 september 2014 klockan 14:53
Viktigt med satsning på ungdom
Linde volleys talangvärvningar har jag tidigare skrivit en del om. Fyra nya unga stjärnor ansluter sig till truppen och som tillsammans med Evelina Frank och Rebecca Andersson utgör lagets framtid. Man måste dock även se till det man har inom klubben för att bygga en stark framtida verksamhet. 
Publicerad: 12 september 2014 klockan 15:57
Calle Johansson har landat i Lindesberg
Tio över tolv idag, lördag, landade NHL-veteranen Calle Johansson tillsammans med piloten Shahram Torgersson, på den så kallade industrirakan.
Publicerad: 13 september 2014 klockan 12:42
Bildspecial: Geologins dag

Varje höst sedan 2001 har Geologins dag arrangerats och detta år är inget undantag.


Publicerad: 13 september 2014 klockan 17:21
En dag i hockeyns tecken på Lindehov
Idag, lördag, anordnades Hockeyns dag av Lindlövens IF. Under dagen har Lindehov varit öppen för både entusiastiska hockeyälskare och de som inte stått på ett par skridskor alltför många gånger. En dag fylld av aktiviteter och avslutningsvis pubkväll. 

Publicerad: 13 september 2014 klockan 19:26
Seger för Lindlöven
På lördagseftermiddagen klockan 16 tog Lindlöven emot Väsby. In i den tredje perioden dundrade Lindlöven in matchens första och enda mål, vilket gav dem en välförtjänt seger.
Publicerad: 13 september 2014 klockan 20:28
Semifinal i SM-finalen - nu ska Philip vinna Svealandscupen
På lördagen var Philip Gehrman tillbaka på racerbanan. Linde-killen fanns då på plats i Strängnäs när SM-finalen i rallycross skulle avgöras i Strängnäs. Även om det slutade med en uteslutning i semifinalen är Philip nöjd med sin körning och tar sikte på Svealandscupens avslutning nästa helg.
Publicerad: 14 september 2014 klockan 07:02
Fångat i krogvimlet
Var du eller någon du känner ute på krogen igår? Häng med LindeNytts vimmelfotograf ut i krogvimlet och spana in om du själv eller något bekant ansikte har fångats på bild.
Publicerad: 14 september 2014 klockan 09:14
Arenan fylldes på söndagen - läger för tre idrotter

Det var full fart i Lindesberg Arena på söndagen. Vid sidan av den provisoriska vallokalen höll judon, handbollen och gymnastiken till i byggnadens övriga utrymmen. Trion höll Arenan aktiv med träningsläger, teoretiska genomgångar och gäster från både Sverige och Europa.


Publicerad: 14 september 2014 klockan 18:41
Valvaka tillsammans med partikamraterna
Bara någon timme innan det slutliga valresultatet presenterades, togs tempen på politikerna som samlats på olika orter i kommunen för att tillsammans i partiet följa valsiffrorna och se det slutliga resultatet offentliggöras. På de tre besökta platserna var humöret gott och gemenskapen på topp. 
Publicerad: 14 september 2014 klockan 23:12
Valnattsresultaten klara
Uppdaterad 00:16. Preliminära siffror visar klart att SD gått framåt. 
Publicerad: 14 september 2014 klockan 23:42
Sverigedemokraterna näst största parti i Linde
Sverigedemokraterna är de stora vinnarna i kommunvalet.
Publicerad: 15 september 2014 klockan 00:42
Så här går det för Lindlöven i nya Hockeyettan
På söndag startar det äntligen. Då åker Lindlöven till Grästorp för årets efterlängtade seriepremiär.
22 tuffa omgångar väntar och fyra platser i Allettan står på spel. I den jakten blir Lindlöven en joker.

Publicerad: 15 september 2014 klockan 09:39
Sossarna inte främmande för blocköverskridande samarbete
Socialdemokraterna i Lindesberg kan komma att samarbeta med andra partier, de kommande fyra åren, än de man traditionellt sökt samarbete med. Det uppger partiordföranden Bengt Storbacka dagen efter valet.
- Vi skall verka för kommunens och invånarnas bästa och då måste vi ha en stark majoritet. Vi är inte främmande för att bilda denna majoritet genom ett blocköverskridande samarbete, säger Storbacka.

Publicerad: 15 september 2014 klockan 10:43
Jätteinvesteringen säkrar jobben
Med den nyligen beslutade jätteinvesteringen om 900 miljoner kronor i Frövi och Rockhammar vill BillerudKorsnäs möta efterfrågan och se till att kartongbruket kan växa i framtiden. Det stora företaget i Frövi har en stor betydelse för Lindesbergs kommun.
- En undersökning visar att för varje anställd vi har genererar vi upp emot 5-6 jobb i närområdet, säger Håkan Krantz, fabriksdirektör för BillerudKorsnäs i Frövi och Rockhammar. Att vi nu ökar vår produktionskapacitet beror på att vi säljer bra och ser ljust på framtiden.

Publicerad: 16 september 2014 klockan 07:48
Även topplag kan hamna i botten
Handbollssäsongen närmar sig med stormsteg och det känns på intet sätt givet vilka lag som kommer klara sig bäst i allsvenskan. Elitserien är ett gott exempel. Där ligger tre forna storheter just nu i botten.
Publicerad: 16 september 2014 klockan 09:36
Förslag på utökat strandskydd till 300 meter i Kloten-området
Länsstyrelsen vill utöka strandskyddet i Malingsbo-Klotenområdet till 300 meter. Det framgår av ett förslag som skickats till kommunen. Motivet till det föreslagna utökade skyddet är Länsstyrelsens bedömning av de höga naturvärdena, men även värden för friluftslivet. Kommunstyrelsens ordförande Anders Ceder är mycket skeptisk.
- Jag tycker att man ska vara både flexibel och pragmatisk här, säger Anders Ceder. Att utöka strandskyddet över hela området till 300 meter kan få konsekvenser för exempelvis turistnäringen i området.

Publicerad: 16 september 2014 klockan 11:56
Läs vad invånarna tycker om SD:s framgång:
I vårt avlånga land är det i Gusselby som Sverigedemokraterna får störst stöd. Med 36,8% toppar orten listan och SD intar platsen som det näst största parti i Lindesbergs kommun. Vad kommer sig denna framgång? Vad är det som ligger bakom dessa höga siffror? 
Publicerad: 16 september 2014 klockan 13:16
Örebros Linde-trio nära nå TV-pucken
Helgen i Östersund är över. Örebro har nu vänt hem från kvalspelet, som bjöd på fyra vinster för lagets Lindesbergs-trio. Men trots det missade avancemanget kan Cosmos Magnusson se tillbaka på ett stort äventyr och två härliga år med Team 99.
Publicerad: 16 september 2014 klockan 15:29
Produktionspuckel ger 15 personer jobb
Ammunitionsfabriken Nammo Liab AB i Lindesberg har anställt ett femtontal personer tillfälligt för att klara en produktionspuckel. En del togs in redan före sommaren, men de flesta efter och några av dem har jobb året ut.
Publicerad: 16 september 2014 klockan 16:37
Linde kryssade i premiären
Det blev för ovanlighetens skull oavgjort när Lindesberg Volley på tisdagen inledde sin försäsong. Laget spelade då 2-2 hemma mot RIG Falköping, efter att ha vunnit det andra och tredje setet. Med facit i hand blev det en fullt godkänt start på träningsspelandet.
Publicerad: 16 september 2014 klockan 21:40
Förslag på nytt stationshus med nya verksamheter i
Så här kan Lindesbergs stationshus komma att se ut inom en relativt snar framtid - om förslaget faller i god jord.
Publicerad: 17 september 2014 klockan 07:29
Litteraturdagen - det handlar om att förstå och uppleva
- Allt färre barn och ungdomar läser böcker och därför vill vi uppmuntra eleverna att läsa mer. Det handlar om ordkunskap och om att öka förståelse och fantasi. Det säger Malin Kretschmann, lärare på Stadsskogsskolan, som har Litteraturdag hela onsdagen.
Publicerad: 17 september 2014 klockan 14:16
LIF avslutade med storseger
En fin försäsong fick på onsdagskvällen ett fint avslut. I den sista träningsmatchen före seriepremiären pulvriserade LIF Lindesberg gästande Borlänge totalt med siffrorna 38-21. Stor segerregissör blev Oskar Erixon, som stod för hela elva mål.
Publicerad: 17 september 2014 klockan 21:04
Är Fellingsbro redo att ta kvalplatsen?
Två omgångar återstår att spela av herrarnas division 6. Men redan på lördag kommer Fellingsbro GoIF:s framtida öde att avgöras. Frågan är nu vart laget egentligen står inför kvalfinalen borta mot Närkes Kil?
Publicerad: 18 september 2014 klockan 10:30
Stängd parkering öppnas till marken
Precis som Lindemarken är en tradition, är det tradition för många bilburna besökare att parkera längs med Banvägen när det är marknad i stan. Men med anledning av att den nya parkeringsplatsen på Banvägen nu är under arbete och avstängd, har en viss oro spridits att det inte kommer finnas tillräckligt med parkeringsplatser till årets Lindemarken.
Publicerad: 18 september 2014 klockan 11:27
Företagslots på plats innan årets slut
Innan årsskiftet kommer en efterlängtad serviceförbättring gentemot företagen att vara på plats i Lindesbergs kommun. Då ska, enligt planerna, funktionen som företagslots öppnas upp. Det betyder att företagare inom industrin och restaurangbranschen får en-dörr-in i kommunen i frågor som tillstånd och regler.
- Man ska inte som företagare i vår kommun behöva ringa hit och dit för att få information, säger näringslivschef Merit Israelsson. Nu ska en samordnare säkra att företagarna får all information och får träffa alla berörda myndighetspersoner från exempelvis kommunen, BMB och BKT på en och samma gång.Publicerad: 18 september 2014 klockan 14:54
Klart med rådgivning för nya företagare
Om några veckor bildas ett lokalt NyföretagarCentrum i norra Örebro län. Det betyder att en helt ny företagsrådgivning snart är på plats där företag och det offentliga gemensamt bekostar hjälp och utbildning till nya företagare i Lindesberg, Nora, Ljusnarsberg och Hällefors.
- En rådgivare, som själv är företagare, ska vara på plats i början av november, förklarar näringslivschef Merit Israelsson.

Publicerad: 18 september 2014 klockan 15:00
Sophia valde rätt
Sophia Karlsson, Lindetjejen som sopade banan i SVT:s tävling inför valet. Bland 5000 tävlande var det Sophia som gissade valresultatet allra bäst och kammade hem segern.
Publicerad: 18 september 2014 klockan 15:43
Inkörning med träningsmatcher
Det är en lång inkörningssträcka som väntar för Linde Volley. Förra säsongens höst blev riktigt svag och satte käppar i hjulet när det sedan kom till slutspel. I år vill man vara starkare och bättre förberedda när serien börjar. Träningsmatcher är helt rätt sätt att göra det på.
Publicerad: 18 september 2014 klockan 16:18
Skadeskjutet WSK kroknade i sista
WSK Lindesberg genrepade på torsdagen inför nästa helgs seriepremiär. Men ett på förhand redan sargat manskap fick ytterligare skador i matchen, vilket gjorde att man inte orkade hela vägen mot Kungsörs IBK. Hemmalaget kunde dra ifrån i den sista perioden och vann till slut med 11-5.
Publicerad: 18 september 2014 klockan 22:00
PREMIÄREN 2 DAGAR KVAR - "Danne" har en bra känsla
På söndag är det dags för Lindlöven att dra igång sin säsong borta mot Grästorp. Inför hockeypremiären laddar LindeNytt upp med att ta tempen på laget i ett par intervjuer. Först ut är den rutinerade Lindlöven-ikonen Daniel Olsson Fromell.
Publicerad: 19 september 2014 klockan 06:00
Tillfällig väg till vårdcentralen när centrum stängts av
I samband med Lindemarken har de ordinarie färdvägarna till Vårdscentralen Bägaren stängts av. Kommunens trafikenhet har därför öppnat ett alternativ för alla som behöver ta sig till och från vårdcentralen per bil.
- Vi vill poängtera att denna färdväg är endast för de som verkligen skall till vårdcentralen, markerar trafikingenjör Mats Lidestig på Bergslagens Miljö- och Byggförvaltning.

Publicerad: 19 september 2014 klockan 08:20
LindeNytt ökar satsningen på LiveSport
Många minns säkert vinterns och vårens sändningar från LIF Lindesbergs bortamatcher i Allsvenskan. Lika många blir säkert glada när det nu får en uppföljning. Efter att läsarna och fansen sagt sitt kan LindeNytt meddela att man fortsätter och utökar sin stora satsning på livesänd sport.
Publicerad: 19 september 2014 klockan 11:38
Knattemarken på Brotorpsskolan
Den årliga Brotorpsmarknaden lockade många glada. Ung som gammal trängdes bland alla dess slag av aktiviteter. Och allt betalades med ”daler”. 
Publicerad: 19 september 2014 klockan 12:22
Strålande sol under årets Lindemarken
Dagen till ära sken solen över de närmare fyrahundra marknadsstånden som stod uppradade längs med Kristinavägen. Doften av nybakade munkar och sorlet från förväntansfulla besökare låg som en dimma över stan. 
Publicerad: 19 september 2014 klockan 17:40
Matchguide: Lindesberg Volley inför Scandinavian Challenge Cup
Det bär av till Danmark för Lindesberg Volley denna helg. Där är man ett av sex deltagande lag i Scandinavian Challenge Cup, som arrangeras av danska klubben Lyngby. Med fem matcher på två dagar väntar mycket speltid för Lindes nya spelare.
Publicerad: 19 september 2014 klockan 20:10
Bildspecial: Ett tivoli med extra snurr
Häng med till tivolit och se det ur ett lite mer konstnärligt perspektiv.
Publicerad: 20 september 2014 klockan 08:46
Fångat i krogvimlet
Var du eller någon du känner ute på krogen igår? Häng med LindeNytts vimmelfotograf ut i krogvimlet och spana in om du själv eller något bekant ansikte har fångats på bild.
Publicerad: 20 september 2014 klockan 09:11
IFK plockade poäng och Fellingsbro säkrade kvalplatsen
IFK Lindesberg satte på lördagen stopp för sin negativa svacka. Borta mot tabellfemman Ervalla tog laget en nyttig poäng, efter att ha spelat 2-2. Samtidigt kunde Fellingsbro GoIF fira en säkrad kvalplats via 2-0 mot trean Närkes Kil.
Publicerad: 20 september 2014 klockan 17:07
PREMIÄREN 1 DAG KVAR: "Vi vinner med 5-2!"
På söndag är det dags för Lindlöven att dra igång sin säsong borta mot Grästorp. Inför hockeypremiären laddar LindeNytt upp med att ta tempen på laget i ett par intervjuer. Näst på tur står tränaren Daniel Eriksson och hemmasonen Johan Persson.
Publicerad: 20 september 2014 klockan 17:17
Stor skatetävling lockade många
För fjärde året i rad anordnas den så kallade Dalkarsdagen, kommunens största skatetävling. Lindesbergs skatehall fylls med skejtare från hela Mellansverige för att tävla mot varandra. Tävlingen delas upp i två olika klasser och till vinnarna väntar fina priser. 
Publicerad: 20 september 2014 klockan 19:56
Linde öppnade cupspelet med dubbla segrar
Det blev en fin start på Scandinavian Challenge Cup för Lindesberg Volley. Med två inledande segrar och en knapp förlust stod laget för en mycket stark lördag i danska Lyngby. Prestationen imponerade till och med på tränare Isacsson, som berömmer sitt lag.
Publicerad: 20 september 2014 klockan 20:42
LIF värd för damjuniorernas SM-kval
LIF Lindesberg står denna helg värd för damjuniorernas steg 1 i kvalet till USM. SM-kvalspelet inleddes på lördagen, då LIF:s egna damjuniorer premiärsegrade mot Årsta med klara 24-10. LindeNytt uppdaterar här i artikeln både resultat och tabell från hela kvalspelet.
Publicerad: 20 september 2014 klockan 22:47
Klubbmästerskap på Linde ridskola
Under dagen arrangerade föreningen Linde ridskola Pay and Jump och klubbmästerskap i hoppning. Regnet till trots bjöd dagen på pigga, alerta hästar och fokuserade, glada ryttare. 
Publicerad: 21 september 2014 klockan 18:09
Målkalas gav Lindlöven premiärseger
Lindlöven stod för en rejäl urladdning i seriepremiären. Borta mot Grästorp spände man musklerna ordentligt och vann med de förkrossande siffrorna 2-9. Nyförvärven Fabian Ilestedt och Nick Lazorko bidrog med två mål vardera till det målkalas som gav laget en drömstart på säsongen.
Publicerad: 21 september 2014 klockan 18:18
Nya vinster när Linde avslutade cupspelet
Lindesberg Volley kan vända hem från Danmark med en fin helg bakom sig. På söndagen tog laget två nya vinster, via 2-1 mot Lyngby B och samma siffror mot Elitserie-rivalen Svedala. Därmed avslutar laget Scandinavian Challenge Cup med fyra vinster på fem spelade matcher.
Publicerad: 21 september 2014 klockan 21:11
Philip tar höst som mästare i Svealandscupen
Hur avslutar man säsongen på bästa sätt? Det vet Philip Gehrman. På söndagen kunde Linde-killen lyfte pokalen mot skyn och bli korad som vinnare av Svealandscupen. Rallycross-titeln innebär ett fint avslut på en mycket fin säsong.
Publicerad: 21 september 2014 klockan 23:32
9-2, ett resultat av stark moral
Storseger och serieledning. Säsongen kunde naturligtvis inte ha startat bättre för Lindlöven.
Publicerad: 22 september 2014 klockan 09:24
Butik anmäld för brott mot livsmedelslagen
En inspektion av en butik i Lindesberg, har resulterat i en polisanmälan om brott mot livsmedelslagen. Detta sedan butiken ej varit registrerad som livsmedelsanläggning trots att där såldes livsmedel.
Publicerad: 22 september 2014 klockan 12:44
God munhälsa kan minska risken för hjärtinfarkt
Se till att hålla koll på din munhälsa så undviker du risken för hjärt- och kärlsjukdomar och att tänderna lossnar. Det var budskapet när familjetandläkaren Torbjörn Lindhe idag höll föredrag på Rotarys öppna lunchmöte. Han driver en populär tandläkarpraktik i Lindesberg som har över 2000 regelbundet återkommande patienter.
- Jobbet är otroligt spännande och det har hänt så mycket sedan jag studerade på 80-talet, säger Torbjörn Lindhe. Då hade nästan varje unge hål i tänderna och 1,5 miljoner svenskar bar helproteser i munnen. Idag ser man nästan inget av detta.

Publicerad: 22 september 2014 klockan 14:25
Förslag att marknadsföra Lindesberg som idrottskommun
Ska Lindesbergs kommun börja locka idrottsturister i framtiden? Ja, det anser många av de deltagare som varit och arbetat med kommunens varumärkesplattform. Över trehundra personer från hela kommunen kommer att ha medverkat innan arbetet är avslutat och då ska ett förslag tas fram för politiken.
- Det svåra är förstås att prioritera vilken del av kommunens styrkor som ska marknadsföras framgent, säger Merit Israelsson, näringslivchef. Men många som nu har varit med i processen förordar vår styrka som idrottskommun.

Publicerad: 22 september 2014 klockan 14:52
PREMIÄREN 2 DAGAR KVAR - Herman och Richard tar ton
LIF Lindesbergs Allsvenska premiär är endast två dagar bort. Som uppladdning inför den stundande handbollssäsongen tar LindeNytt pulsen på laget via ett par intervjuer. Här bjuder tränaren Herman Arenvang och spelfördelaren Richard Eriksson på sina tankar.
Publicerad: 22 september 2014 klockan 16:30
LIF kan kosta på sig en kaxig framtoning
Imorgon spelar LIF Lindesberg äntligen hemmapremiär i handbollsallsvenskan. Inför kommande säsong har man allt fog i världen att brösta upp sig, peka mot toppen och deklarera en skyhög målsättning. 
Publicerad: 23 september 2014 klockan 09:41
Platsannonser
Idag grattar vi
Grattis Maria
Många grattis kramar på din dag, hoppas den blir som du önskar. Mamma, Micke o småbröderna.

Önskar: Mamma
Senaste från bloggarna
Rätt Svar På "Gissa Fågel ?" Bilden
Hej Då var vi framme vid den tidpunkt där jag ska avslöja svaret på vilken fågelart som var p...

Sami Rahkonen
22 september 2014 14:53
Gissa Fågel ?
Hej Då var det dags igen. Nu ska du som läsare gissa vilken fågelart som är på bilden ovanför...

Sami Rahkonen
19 september 2014 16:53
En Fotograf Som Jag Är Tacksam Över Dimma
Hej De senaste dagarna har bjudit på väldigt mycket dimma och en fotograf som mig klagar inte...

Sami Rahkonen
18 september 2014 14:26
Inte bara bilder, Utan också filmer
HejJag får mycket god respons för denna blogg och alla mina bilder, det gör mig väldigt glad o...

Sami Rahkonen
15 september 2014 01:16
Röstar du idag?
Idag har jag röstat och nu väntas valvaka! Vem vinner?Röstar du idag? 

Såma Arif
14 september 2014 19:35
Blir det maktskifte?
Låt oss börja dagen med ett leende så vi får det överstökat… Vi står inför slutspurternas sluts...

Spökbloggaren
12 september 2014 11:39
Jag: Vinnare av ALLERS FOTOTÄVLING 2014, Nu i Tidningen!
HejÄntligen så är dagen här, nya numret av Allers finns nu att köpa i butiken. Varför är nr.38 av ...

Sami Rahkonen
8 september 2014 15:51
Nyhetsrubriker från Aftonbladet
Pojke allvarligt rökskadad i brand
2014-09-23 12:35:15
SHL-forward stängs av två matcher
2014-09-23 12:27:10
Valspecial – 23 september
2014-09-23 12:25:23
Leifby: En stark 20-åring
2014-09-23 12:04:18
SD – ett parti av paranoiker
2014-09-23 11:44:47
Salo: Därför stannar jag kvar i Leksand
2014-09-23 11:24:06
Handbollsstjärnan Simon Aulén: ”Det är aldrig barnens fel”
2014-09-23 11:13:46
Hasse Wallman död efter ridolycka
2014-09-23 11:11:02
Vad säger att USA ska lyckas den här gången?
2014-09-23 10:41:42
Schumachers son för arvet vidare
2014-09-23 10:11:11
One, two, three, four... grattis Bruce!
2014-09-23 09:56:07
Vad heter Spaniens nye kung?
2014-09-23 09:43:44
Teorin: Yara dödades med en brödkavel
2014-09-23 09:38:42
Problem med vilda chihuahuor i USA
2014-09-23 09:28:31
Ska locka nya väljare – med Canniebalism
2014-09-23 09:21:01
Sidas valutaväxling kostar 40 miljoner
2014-09-23 08:59:01
Mike Tyson hjälpte skadad MC-förare
2014-09-23 08:54:50
”Det gäller att orka tända sista brasan”
2014-09-23 08:51:25
Nu vill han återvända till ’2 ½ män’
2014-09-23 06:51:22
Räddningstjänsten saknade utbildning
2014-09-23 06:32:57
www.aftonbladet.se/
Har du missat en nyhet? Sök i vårat arkiv!  1999   2000   2001   2002   2003   2004   2005   2006   2007   2008   2009   2010   2011   2012   2013  
Redaktion

Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com
Monika Aune
0727-43 17 08 info@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 info@lindenytt.com
Ida Lindkvist
076-836 62 62 info@lindenytt.com

Sportredaktion
Hannes Feldin
070-46 03 603 sport@lindenytt.com
Mikael Mjörnberg
070-299 38 29 sport@lindenytt.com
Michael Jestin
073-903 68 24 sport@lindenytt.com

Näringslivsredaktör
Monika Aune
0727-43 17 08 naringsliv@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 naringsliv@lindenytt.com

Fotograf
Sami Rahkonen
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
Annonsera

Annonssäljare
Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com


LindeNytt

LindeNytt
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
0581-155 50

Webbplatsen

Marknad & Ekonomi
John Falck
0701-46 40 00 john@sportnet.se

Webbansvarig
Fredrik Stenfelt info@lindenytt.com

Ansvarig utgivare
Hans Falck
0581-61 71 71 info@lindenytt.com

Kort om LindeNytt

LindeNytt.com har funnits på internet sedan 1999.

LindeNytt ägs av LantbruksNet Sverige AB som driver portalerna BarnNet.se, BåtNet.se, HästNet.se, LantbruksNet.se och MaskinNet.se.

Portalerna har tillsammans ca 2,5 miljoner besök per månad.
Start     Sport     Näringsliv     Marknad     Företagsguiden     Bloggar     Dagens Rätt     Nyhetsarkiv     Kontakt