1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Under November 2014 publicerades 111 artiklar
Hoppa till år:  99 |  00 |  01 |  02 |  03 |  04 |  05 |  06 |  07 |  08 |  09 |  10 |  11 |  12 | 
Fredagspuls i Linde
Var du eller någon du känner ute på stan igår kväll? LindeNytts vimmelfotograf checkade av pulsen på restauranger, gator och torg och kanske har just du - eller polaren - fastnat i bild.
Publicerad: 1 november 2014 klockan 10:33
Invigning av Kvarnbackas café
Först öppnade Kvarnbacka Livs, en liten livsmedelsbutik i centrala Vedevåg, och idag skvallrade fönstren bredvid butiken om ett café. Så denna lördag, på invigningsdagen, bjöds det på färska kanelbullar och rykande hett kaffe. 
Publicerad: 1 november 2014 klockan 13:59
Futsalparty igång
Denna lördagsmorgon var för deltagarna i FutsalCup inte tal om någon sovmorgon. Första matcherna började klockan 09 och håller sedan på tills timmen blir sen. Motivationen för lagen kan tänkas vara rätt stor, då prispotten ligger på 25,000 riksdaler. 
Publicerad: 1 november 2014 klockan 14:35
Skickliga hantverkare ställde ut på mässa
Stickade barntröjor, inlagd gurka, detaljmålning på små trähästar, fantastiska smycken och handmålade vykort var ett axplock av det man kunde finna på dagens Slöjdmässa på Kristinaskolan.
Publicerad: 1 november 2014 klockan 15:20
Spökvimmel i Linde
Var du eller någon du känner ute och spökade på krogen igår? Se efter i vårt "Spökvimmel" från krogarna om du eller någon du känner har fastnat i bild.
Publicerad: 2 november 2014 klockan 11:51
Mysig höstmarknad på Nyberget
På söndagen vankades det höstmarknad på Nyberget, Storå, och marknaden blev välbesökt. Bland stånden fanns ett härligt utbud av bland annat hemlagad sylt och vackra kransar som bundits av flinka fingrar. Det gavs också möjlighet att prova på smide samt se motorsågskonstnären Tommy Andersson skapa Nybergets alldeles egna trägubbe. 
Publicerad: 2 november 2014 klockan 19:05
Lindlöven föll trots stort spelövertag
I seriepremiären vann Lindlöven komfortabelt borta mot Grästorp med 9-2. När skaraborgarna på söndagen kom till Lindehov för returmöte var det dock omvända roller som gällde.
- Vi lider av en sjukdom och det är att inte lyckas trycka dit puckarna, suckade tränaren Daniel Eriksson efter den tunga förlusten.

Publicerad: 2 november 2014 klockan 20:49
Anrik fastighet renoveras med fingertoppskänsla
Nu skall fastigheten Hatten 3, mer känd under gårdsnamnet Göransonska Gården, få ett nytt tak. Dock sker renoveringen med stor hänsyn till fastighetens kulturella status.
- Därför kommer vi att behålla så många av de gamla pannorna som det är möjligt, förklarar projektledaren Arne Larsson på det kommunala fastighetsbolaget.

Publicerad: 3 november 2014 klockan 11:05
Det andra butiksinbrottet på kort tid i centrala Lindesberg
Natten till måndag har någon eller några gjort inbrott i Lindesbergs Hundcenter i centrala Lindesberg.
Publicerad: 3 november 2014 klockan 13:41
Fritzell medverkar i kvällens avsnitt av SVT:s Sommarpratarna
På måndagskvällen sänder SVT det femte avsnittet i programserien "Sommarpratarna". I serien får vi följa Sommarvärdarna som i somras "sommarpratade" i  Sveriges Radio P1 och i kvällens program medverkar bland andra Lindesbergs Per Fritzell.
Publicerad: 3 november 2014 klockan 14:26
Ny förvaltningschef - men stannar kvar på Näringsliv och Utveckling
Som väntat har nuvarande näringslivschef, Merit Israelsson, får nytt jobb i kommunen till årsskiftet. Kommunstyrelsen har beslutat att anställa henne som förvaltningschef över den nyinrättade tillväxtförvaltningen. 
- Jag kommer att vara förvaltningschef men behålla det operativa ansvaret för Näringsliv och Utveckling, förklarar Merit Israelsson. Vi har inlett ett strategiskt arbete för att utveckla kommunens insatser för företagen- och det arbetet vill jag fortsätta med.

Publicerad: 3 november 2014 klockan 19:43
Kan nya tävlingsformer locka unga?
- Hit! Stanna! Skall! Sjuårige Vick lyder. Han stannar, skäller, kryper, hoppar och apporterar. Det är Distriktsmästerskap och arrangör är den här gråblöta novemberdagen Lindesbergs Brukshundklubb, som fostrat tusentals hundar och hundägare. I år firar klubben 50 år.
Publicerad: 4 november 2014 klockan 07:56
Tålamod som de gamla giganterna
Herman Arenvang vill att hans lag ska spela med tålamod som det sovjetiska gamla hockeylandslaget, det kommer krävas om det ska bli full pott i veckans matcher.
Publicerad: 4 november 2014 klockan 09:36
Söker brandmän till Lindesberg
Nerikes Brandkår söker nu deltidsbrandmän till Lindesberg. Fram till och med 23 november står dörren öppen för ansökningar.
- Vi brukar alltid ha mellan 30-40 sökande, så här i Lindesberg brukar det sällan vara svårt att finna rätt personal, förklarar kårchef Mikael Juneholm.

Publicerad: 4 november 2014 klockan 11:52
Linde upp i topp - vann igen
Succéstarten på den nya säsongen bara fortsätter för Lindesberg Volley. På tisdagskvällen säkrade laget tre nya poäng, via 3-0 i set borta mot RIG Falköping. Segern var Lindes fjärde raka och gör att laget toppar Elitserien.
Publicerad: 4 november 2014 klockan 20:22
Utvisningshotade bröder får stanna
I april hotades bröderna Machti och Adam Salama av utvisning till ett oroligt Ukraina, trots att de inte kan språket eller har släkt där. Efter månader av ovisshet har dock deras ärende omprövats och Migrationsverket meddelar nu att bröderna får permanent uppehållstillstånd i Sverige.
Publicerad: 5 november 2014 klockan 08:01
Skrattfest med Stand up-komikern Martin
På lördag kommer Martin Svensson till stan och han bjuder in till Stand up-föreställningen ”Femtio, frånskild och förvånad”. Ett framträdande som handlar om den stora och omtalade femtioårskrisen. 
Publicerad: 5 november 2014 klockan 09:06
Jättecheckens summa avslöjas på fredag
På fredag är det dags för den årliga sponsormatchen på Lindehov, vilket innebär fri entré för publiken. Gratis chipspåse och festis till alla barn, sponsorträff i klubbrummet med bar och middag och Martin Almgren sjunger nationalsången innan nedsläpp. Men framförallt kommer familjen Nielsen att välkomnas ut på isen. 
Publicerad: 5 november 2014 klockan 19:21
LIF vann planeligt - upp på andraplats
LIF Lindesberg är ny tabelltvåa i Allsvenskan. Onsdagens hemmamöte med Rimbo Roslagen inleddes dock knackigt innan LIF kunde koppla greppet. Med nio mål såg sedan Jacob Nelson till att leda LIF till en i slutändan säker seger med siffrorna 36-32.
Publicerad: 5 november 2014 klockan 20:33
Lindlöven höll länge tätt i Mariestad
Lindlöven fick på onsdagen återigen se sig besegrade av Mariestad. Gästerna från Linde stod dock upp väl mot topplaget, som kunde avgöra först i slutperioden. Men trots 40 skott och en tung press från Lindlöven var det Mariestad som tog hem segern via slutresultatet 4-1. 
Publicerad: 5 november 2014 klockan 21:07
WSK föll hemma mot topplaget
Efter den inledande succén på säsongen har vinden vänt för WSK Lindesberg. På onsdagskvällen kom nästa nederlag för laget, då man föll hemma mot tabelltvåan Hovsta. Stefan Klack tycker efter 3-8-förlusten att WSK inte nådde upp i vanlig nivå.
Publicerad: 5 november 2014 klockan 23:58
Snö och kyla på gång: Fullt upp på däckverkstäderna
Det finns de som längtar efter snö och kyla. På däckverkstäderna är de sådana. För då blir det fullt med jobb och extrapersonal får kallas in. På Sjömarks och Lindesbergs Nya Gummiverkstad/ First Stop trängs nu kunderna.
- De har blivit duktigare på att byta däcken i tid, säger Jan Ljungberg på Sjöma Däck.

Publicerad: 6 november 2014 klockan 08:00
Därför låter Migrationsverket bröderna stanna i Sverige
Som LindeNytt igår kunde rapportera har bröderna Salama fått beskedet att de får stanna i Sverige. Efter månader av oro och omprövat ärende, är det äntligen över. Här är anledningen till varför Migrationsverket ändrade sig! 
Publicerad: 6 november 2014 klockan 10:14
Två år med Audio Video
Det är nu två år sedan Expert-skyltarna byttes ut och butiken på Kristinavägen blev istället Audio Video, en förändring som butiksägaren Lars Hellsten enbart ser som positiv. Ikväll vankades det dessutom VIP-kväll med förmånliga priser och så en kopp kaffe på det. 

Publicerad: 6 november 2014 klockan 20:11
Söndergrävd fjärrvärmeledning onödigt kostsam historia
Fjärrvärmeledningen från Frövi till Lindesberg och Linde energis anläggning, har fått sig en rejäl törn i samband med ett grävarbete i Västantorp som ej var relaterat till fjärrvärmesystemet i sig. Den entreprenör som arbetat där, på uppdrag av ett större företag, har skrapat sönder fjärrvärmeledningens hölje och sedan helt sonika valt att "begrava misstaget". Om man har försökt att dölja misstaget medvetet eller ej är dock oklart. Klart är dock att kostnaden att åtgärda skadan hade blivit betydligt mindre om det hade gjorts på en gång, konstaterar Linde energis fjärrvärmechef.
Publicerad: 7 november 2014 klockan 08:04
Ljuva toner i Kristinakyrkan

Imorgon, lördag, kommer den välkände körledaren Kjell Lönnå till Lindesberg, och med sig har han hela Sundsvalls kammarkör. De kommer att bjuda på en härlig blandning musik. Kjell Lönnå leder tre olika körer, varav Sundsvalls kammarkör är en, och det är med dem han imorgon besöker Kristinakyrkan.


Publicerad: 7 november 2014 klockan 09:50
Ljusets drottning är tillbaka efter ett sabbatsår
I år kommer äldreboenden ånyo att få besök av Lucia. Detta meddelar Lions Club Lindesberg idag, fredag. 
Publicerad: 7 november 2014 klockan 10:19
En viktig promenad att minnas
Ikväll ska familjen Nielsen få ta emot den stora checken på Lindehov, som är resultatet av Lindesbergs insats i Walk Of Hope, en promenad som lockade många att delta till förmån för Barncancerfonden. Vad passar då inte bättre att höra efter med Barncancerfondens informatör om vad de tyckte om stadens insats? Eller varför inte kolla med ett par av deltagarna från stan vad de minns från den stora dagen?
Publicerad: 7 november 2014 klockan 12:47
Tävling i rytmisk gymnastik
Imorgon, lördag, är det stor, internationell gymnastiktävling i Arenan. Deltagare från Ryssland och hela Sverige reser hit för att tävla i Lindesbergspokalen. 


Publicerad: 7 november 2014 klockan 14:39
Grattis alla pappor!
På söndag riktar många svenskar extra uppmärksamhet till sin pappa. Det är nämligen fars dag och det firas ofta med tårta och presenter, och kanske några kramar! 
Publicerad: 7 november 2014 klockan 16:00
Lindlövens derbyfest - storpublik såg laget köra över Arboga
Äntligen lossnade målskyttet för Lindlöven. I fredagens hemmaderby mot IFK Arboga vände man på ett tidigt underläge och körde därefter över gästerna. Med slutsiffrorna 6-2 kunde Lindlöven bryta sin förlustsvit och ta revansch inför 963 åskådare.
Publicerad: 7 november 2014 klockan 21:26
Summan avslöjad när röda mattan rullades ut
Inför nästan tusen åskådare fick familjen Nielsen ikväll ta emot den stora checken med en fantastisk summa pengar. Det var en rörd publik som applåderade med värme åt den fantastiska, kämpande familjen, framförallt tioårige Oscar. 
Publicerad: 7 november 2014 klockan 22:27
GSK:s kross gav första segern
Efter tre inledande nederlag kunde Guldsmedshytte SK ta säsongens första seger på fredagen. I derbyt mot Nora kunde GSK fullständigt pulvrisera gästerna. Publiken i Råsshallen fick se sitt lag smälla in åtta mål i slutperioden, i vad som slutade med en 14-1-kross.
Publicerad: 7 november 2014 klockan 23:58
Polisen jagar mordbrännare i norra kommundelen
Vid tvåtiden i natt fick räddningstjänsten larm om att pizzerian i Guldsmedshyttan - vid Statoilmacken - stod i lågor. Branden var då koncentrerad till uteserveringen men fick senare också fäste i entrédörren.
- När styrkan från Guldsmedshyttan precis hade börjat släcka branden, fick vi larm om att även pizzerian nere i Storå brann, uppger inre befäl Kjell Haglund.

Publicerad: 8 november 2014 klockan 07:56
Stadspuls: Fredag
Häng med när LindeNytts vimmelfotograf tar pulsen på centrum.
Publicerad: 8 november 2014 klockan 11:55
Tråkiga nyheter
I veckan kom nyheten att Linde Volleys passare Denise Van De Mortel gjort sin sista match för Lindesberg. Hon bryter sitt kontrakt och åker hem till Kalifornien för att spendera tid med sin cancersjuka pappa och sin familj. Tråkigt för Linde Volley, tråkigt för Lindesberg, tråkigt för elitserien men framförallt tråkigt för Denise.
Publicerad: 8 november 2014 klockan 12:01
Många unga gymnaster i Lindesbergspokalen
Glittriga dräkter, perfekta hårknutar och graciösa, vackra rörelser till musik. Lindesbergspokalen har nu pågått i några timmar och än är det inte slut. 
Publicerad: 8 november 2014 klockan 15:24
Tidig julmarknad i Vasselhyttan
Idag var det dags för den kanske tidigaste julmarknaden i Lindesbergs kommun. Vasselhyttans bygdegård var till bredden fylld med försäljare som hade med sig alltifrån saffransbullar, gröna kransar till virkade bikinis för Barbiedockan och svensk sommarhonung. 
Publicerad: 8 november 2014 klockan 15:28
Körsuccé med Kjell Lönnå
Kristinakyrkans bänkrader är upptagna av aftonens förväntansfulla publik. Det är många som med spänning inväntar Sundsvalls kammarkör tillsammans med den legendariske körledaren Kjell Lönnå. 
Publicerad: 8 november 2014 klockan 21:32
Humorafton med medelålderstema
Denna novemberafton var det tid för Martin Svensson och hans medarbetare Arja Jantunen att besöka Lindesberg och Kulturum. De skulle uppträda med föreställningen ”Femtio, frånskild och förvånad” och många tog chansen att ge sig ut för att se den
Publicerad: 8 november 2014 klockan 21:34
Linde vann återigen i tre set
Jumbon Gislaved hade inte mycket att sätta emot Lindesberg Volley. För tredje matchen i rad vann hemmalaget med 3-0, även om det andra setet blev dramatiskt. Till slut kunde dock Linde ta en komfortabel seger och man har nu endast förlorat två set på hela säsongen.
Publicerad: 9 november 2014 klockan 17:23
Andra halvlek fällde LIF i Karlskrona
LIF Lindesberg föll tungt i toppmötet med HIF Karlskrona. Efter en jämn start där LIF stod upp väl drog hemmalaget ifrån till en tvåmålsledning strax före paus. Gapet växte sedan snabbt i den andra halvleken, även om LIF kunde snygga till slutresultatet till 31-25.
Publicerad: 9 november 2014 klockan 17:53
Det sitter inte i väggarna
När Lindlöven i fredags inför glädjande stor derbypublik (963 personer) sköt sex mål och utklassade Arboga innebar det inte bara tre viktiga poäng. Det visade också att ineffektiviteten inte sitter i väggarna på Lindehov.
Publicerad: 10 november 2014 klockan 09:19
Kommunfullmäktige på studiebesök hos företagen
I morgon, den 11 november, ska Lindesbergs kommunfullmäktige besöka näringslivet runt om i hela kommunen. Ett tjugotal företag, däribland Yxe Herrgård, Linde Maskiner  och Hugo Eriksson Bil kommer att ta emot en grupp politiker för att prata näringslivsfrågor.
-Syftet är att politikerna ska få ett bredare perspektiv  i näringslivsfrågor, berättar näringslivschef Merit Israelsson. Här får de en chans att lyssna av vilka behov företagen har.

Publicerad: 10 november 2014 klockan 10:20
Fortsatt mörker runt sjön
Det blir ingen belysning på den västra sidan av Lindessjön, som Centerpartiet föreslog i en motion skriven i våras. Anledningen är att privata markägare inte vill ha någon belysning på sin mark.
- Därför finns det inte mycket vi kan göra åt saken, konstaterar Ingrid Andrén på Bergslagens Miljö- och Byggförvaltning.

Publicerad: 10 november 2014 klockan 10:52
Utveckling är receptet för Spångboda Lantbruk
Det gäller att inte sätta på sig offerkoftan utan tro på sig själv och vara öppen för förändringar. Det menar Ludvig Nilsson- framgångsrik grisbonde från Frövi- som idag talade på Rotarys öppna lunchmöte. Han driver, tillsammans med sin bror, Spångboda Lantbruk AB, som levererar över 500 grisar varje vecka till kunderna, för vidare uppfödning.
- Det handlar om att ständigt utvecklas och att bli bättre på det som är bra. Att skydda sig mot förändringar är första steget mot undergång.

Publicerad: 10 november 2014 klockan 14:27
Tabellen ljuger aldrig
LIF Lindesberg parkerar fyra i allsvenskan efter åtta spelade matcher. Det är ett bra facit. Men tabellen visar inte allt. Hur står sig laget om man gräver lite djupare i siffrorna?
Publicerad: 11 november 2014 klockan 09:34
Bron över Bohrsån rustas
Trafikverket kommer att stänga väg 845, vid bron över Bohrsån, under en månads tid. Detta görs med start på måndag i nästa vecka.
Publicerad: 11 november 2014 klockan 10:41
10 år med Hemköp
Ballongerna är uppblåsta, tårtan bakad, kaffet är kokat, saften är blandad och Hemköp i Lindesberg är därmed redo att fira sitt tioårsjubileum denna tisdag. Idag har det alltså gått tio år på dagen sedan Eurosparskyltarna ersattes och istället blev Hemköp. Men festen tar inte slut ikväll, utan fortsätter i flera veckor framöver. 
Publicerad: 11 november 2014 klockan 15:36
Konsert för hela familjen
Mojje, välkänd från TV och en barnfavorit, ger sig ut på en miniturné. Turligt nog gör han den 22 november ett besök i Lindesberg och bjuder in barn såsom vuxna till en timmes lång konsert! 
Publicerad: 11 november 2014 klockan 18:02
Politikerna fick lära sig
På tisdagen besökte Lindesbergs politiker en lång rad olika företag i kommunen. Fullmäktiges 45 ledamöter hade bjudits in till ett 20-tal företag och arbetsplatser. Det blev tid för diskussioner - politiker fick lära sig och företagare fick komma med önskemål.
- Vi är så duktiga på att vara negativa i Lindesberg. Jag skulle önska mer engagemang i näringslivsfrågor och att Lindesberg utnyttjar de fördelar vi har, säger Rebin Mostafa på Nordic Lunch.

Publicerad: 11 november 2014 klockan 18:15
Unga i fokus - Del 1
Vem får komma till Ungdomsmottagningen? Får jag vara anonym? Och om jag hellre vill gå till en mottagning någon annanstans? Du är ung och har tusen frågor – ungdomsmottagningen finns för dig!
Publicerad: 11 november 2014 klockan 18:47
Ännu ingen misstänkt för mordbränderna
Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt gärningsman efter de två misstänkta mordbränderna i Guldsmedshyttan och Storå natten till i lördags.
- Vi tar därför mycket tacksamt emot alla tips vi kan få, vädjar Annelie Löthgren, utredningschef vid Polisen i Lindesberg.

Publicerad: 12 november 2014 klockan 10:35
Julian Better – barn i Gulag
Idag, onsdag, föreläste Julian Better på Lindeskolan för en stor grupp gymnasieelever. Julian Better var barn i Gulag och hans berättelse lämnar inte någon oberörd. Under en och en halvtimme öppnade Julian upp sig själv och delgav sin historia utan några skygglappar. 
Publicerad: 12 november 2014 klockan 12:04
Unga i fokus - Del 2
Har jag klamydia? Vilken metod ska jag använda för att skydda mig? Varför får jag så tidig utlösning? Är jag gravid? Varför känner jag mig så orolig? Lider jag av ångest? Du är ung och har tusen frågor – ungdomsmottagningen finns för dig! 
Publicerad: 12 november 2014 klockan 12:09
Försvann ut i skogen med resväska efter trafikolycka på R50
Under förmiddagstimmarna sökte polisen efter flera personer i skogarna strax söder om Lindesberg, sedan de lämnat sitt fordon efter att ha kört in i vajerräcket. Det var flera vittnen som uppgav för polisen att personerna i olycksbilen hade tagit en resväska ur bilen och sedan gett sig av in i skogen. Ett klart skumt förfarande, anser polisen.
- Det är en väldigt rörig historia det här, men uppgifterna från vittnen säger att "massor av folk sprang ut i skogen", kommenterar Morgan Beijer, operativchef på Lindesbergspolisen.

Publicerad: 12 november 2014 klockan 13:40
Planer på nytt asylboende i Ramsberg
Nya Ramsbergsgården kan bli aktuellt som tillfälligt asylboende. Det framgår av information som verksamhetens föreståndare delgivit Lindesbergs kommun, att man har för avsikt att lämna anbud till Migrationsverket som just nu upphandlar nya tillfälliga boenden.
- Vi har möjlighet att ta emot mellan 50-60 boende på anläggningen, berättar kursgårdens föreståndare, Joel Strandberg, för LindeNytt.

Publicerad: 12 november 2014 klockan 15:20
ICA Supermarket i ett helt nytt format
Imorgon, torsdag, öppnar en ny och uppdaterad version av ICA Supermarket i Lindesberg. Ingenting är sig likt och utrymmet har förbättrats på alla sätt och vis. Den nya versionen av ICA Supermarket kommer imorgon, torsdag, klockan 10.00 att ha en officiell nyöppning och invigning. 
Publicerad: 12 november 2014 klockan 16:16
Bra elev på Lindeskolan
På onsdagen firades BEL-dagen på Lindeskolan. Ett årligt firande då man delar ut stipendium till en elev i varje gymnasieprogram, samt till någon som synliggjort skolan i större sammanhang. Totalt delades tjugo stipendier ut. 


Publicerad: 12 november 2014 klockan 18:38
WSK vände och vann i Idrottshuset
WSK Lindesberg skaffade sig en ordentlig uppförsbacke i onsdagens bortamöte med IBF Örebro Ungdom. Laget hamnade i ett tidigt 1-6-underläge, men kämpade sig tillbaka och stod för en fantastisk mittperiod. Tack vare vändningen kunde WSK vinna med 12-8 och sätta punkt för sin tre matcher långa förlustsvit.
Publicerad: 12 november 2014 klockan 20:57
Linde vann dramatisk femsetare
Underläge i Katrineholm med 0-2 och bara några bollar från säsongens första förlust. Då reste sig Lindesberg Volley, vände på steken och vann tre raka set. Med en rafflande femsetare såg Linde till att ta sin sjätte seger i följd och säkra två nya poäng.
Publicerad: 12 november 2014 klockan 21:11
Uddamålet fällde Lindlöven
Derbytriumfen följdes tyvärr inte upp av någon ny seger för Lindlöven. Borta mot Borlänge hamnade laget i ett tremålsunderläge i mittperioden, men kämpade sig därefter sånär tillbaka. Men trots 37 skott och en intensiv kvitteringsjakt föll Lindlöven med 3-2. 
Publicerad: 12 november 2014 klockan 21:20
Kommunens nya politiska ledning klar
Vi ska föregå med gott exempel och visa att det går att samarbeta. Det menar trion som nu tar över ledningen av Lindesbergs kommun. Stabilitet och gemensamma nämnare i sakpolitiken är ledstjärnor när Socialdemokraterna tillsammans med Centern tillsammans ska styra de närmaste fyra åren. Dessutom får kommunen sin första kvinnliga kommunstyrelseordförande någonsin.
- Det här ska bli en positiv utmaning och jag känner mig väldigt trygg tillsammans med Susanne och Linda, säger kommunens kommande kommunstyrelseordförande Irja Gustavsson.

Publicerad: 13 november 2014 klockan 09:39
Galet mycket folk när ICA Supermarket invigde
När ICA Supermarket idag klockan 10.00 klippte det röda bandet, var många sugna shoppare på plats. Så fort bandet var klippt rådde ett kundvagnsmaraton in i butiken! 
Publicerad: 13 november 2014 klockan 11:11
I toppen av tabellerna
Totalt ska 14 omgångar av Elitserien spelas innan juluppehållet. I helgen kommer sjunde omgången spelas och därmed har vi lagt halva hösten bakom oss. Som man bevisade mot Katrineholm så är Linde Volleys spel av högsta klass och det har tagit dem till toppen av serietabellen, men även till toppen av ett flertal andra tabeller. 
Publicerad: 13 november 2014 klockan 14:31
Rekordmånga besökare när Linde Energi firade 100 år
Det var mycket som drog Linde Energi firade 100 år. Den nya ångpannan skulle invigas. Fjärrvärmekunderna informeras och kanske nya kunder fångas in. Redan vid 14-tiden - två timmar efter öppnandet - hade runt 400 besökare räknats in. Det fanns mycket att se - fjärrvärmeaggregat, elcykel, elbil, solpaneler, fordon som används vid kabeldragning...
Publicerad: 13 november 2014 klockan 18:00
Besvikna på BMB:s långa hantering
Om sex veckor ska ombyggnaden vara klar. För den 28 december bjuder den nya privata förskolan "Rörmokeriet" in alla intresserade till ett Öppet hus. Ägarna, Anna Almlöf och Maria-Pia Karlsson är glada och lättade över att alla kommunala beslut nu är i hamn och att deras idé om en förskola med kundfokus nu blir verklighet. Men vägen hit har varit krokig och bolaget har förlorat mycket förberedelsetid på grund av Bergslagens Miljö- och Byggförvaltnings långa ärendehantering.
- Vi har blivit väldigt professionellt bemötta av Barn- och utbildningsförvaltningen, säger Anna Almlöf. Men BMB:s agerande har gjort oss besvikna. Trots att vi bad om en skyndsam hantering av vår bygglovansökan tog det fyra månader innan vi fick besked.

Publicerad: 14 november 2014 klockan 08:01
Göran Bäuerle slutar som ordförande för Vänsterpartiet
Efter årsmötet i mars kommer Vänsterpartiet i Lindesbergs kommun att ha en ny ordförande. Nuvarande ordförande Göran Bäuerle vill sluta och kommer att flytta ifrån kommunen vartefter. Orsaken är att hans företag, Sankt Annas Bränneri, nu ska flyttas från Stråssa. 
- Jag har också avsagt mig min ersättarplats i fullmäktige. Eftersom jag vet att jag flyttar ifrån Lindesberg så småningom skulle det inte vara seriöst att ta platsen i anspråk.

Publicerad: 14 november 2014 klockan 09:19
"Pojkstreck" orsakade stor brandutryckning
(Uppdaterat kl. 13:17) Vid 12:30-tiden utlöstes brandlarmet i Lindesberg Arena. Man konstaterade snabbt kraftig rökutveckling i delar av arenan, som utrymdes på människor. Nerikes Brandkår var på plats inom loppet av ett par ögonblick och gick genast in med rökdykare - som snart kunde konstatera att det inte rörde sig om en brand.
- Det mesta tyder på att det rör sig om ett pojkstreck, kommenterar inre befäl vid Nerikes Brandkår.

Publicerad: 14 november 2014 klockan 12:42
Binai jagar hellre titlar än pengar
Han är inne på sitt tredje år i Norge och känner sig bättre än någonsin. Det får Binai Aziz att gärna drömma sig bort till nya äventyr. Men 29-åringen har inte bråttom, utan vill först ta en titel i sitt nya hem BHK.
Publicerad: 14 november 2014 klockan 13:49
BMB om kritiken: Vi borde ha arbetat fortare!
Nu kommenterar Bergslagens Miljö- och Byggförvaltning kritiken om för lång handläggningstid i ärendet gällande bygglov för ”Rörmokeriet”. Förvaltningschef Peter Grönlund ger Anna Almlöf och Maria-Pia Karlsson rätt.
- Vi skulle inte ha låtit bygglovansökan ligga i sex veckor, säger Peter Grönlund. Vi  borde ha tagit tag i handläggningen på en gång och tar till oss kritiken.

Publicerad: 14 november 2014 klockan 13:53
Stadspuls: Fredag
Häng med när LindeNytts vimmelfotograf tar pulsen på centrum. 
Publicerad: 15 november 2014 klockan 10:20
Linde tog sjunde raka
Lindesberg Volley utökade på lördagen sin vinstsvit till sju raka segrar. Borta mot fjolårsfinalisten Svedala vann laget med 3-1, efter att ha vänt ett underläge i fjärde set. Den nya vinsten innebär att Linde är fortsatt obesegrat och hakar på Engelholm i tabelltoppen.
Publicerad: 15 november 2014 klockan 16:43
Slutforcering räddade en poäng åt LIF
LIF Lindesberg var länge illa ute i hemmamötet med Tyresö. Efter att ha kvitterat strax före halvtid hamnade man i sexmålsunderläge i andra halvlek, men stod sedan för en stark slutforcering. Den räckte även till en poäng, efter att Jacob Nelson fastställt slutresultatet 28-28.
Publicerad: 15 november 2014 klockan 18:33
Storseger för WSK
WSK Lindesberg hade inga större problem med att besegra Åsbro. Lördagens möte hemma i Stadsskogsskolan avgjordes tidigt, då hemmalaget gick ifrån till 7-0 redan under matchens första halva. Segern skrevs till slut till hela 13-2 och innebar tre nya poäng för WSK.
Publicerad: 15 november 2014 klockan 19:51
Quizafton på Arenakrogen
Vilket år blev det obligatoriskt med bilbälte i baksätet? Vilket år infördes mellanölet? I vilket land framställs spritsorten Grappa? Kan man svaret på dessa har man nämligen goda chanser i Arenakrogens quiztävling som anordnades denna lördagskväll.  
Publicerad: 15 november 2014 klockan 20:49
SD: Respektera valresultatet
Sverigedemokraterna vill bedriva oppositionspolitik "på riktigt" under de kommande fyra åren. Som näst största parti i Lindesbergs kommun, anser man att det är dags att visa respekt för valresultatet och tillika de 2648 väljare som lade sin röst på SD.
Publicerad: 16 november 2014 klockan 10:53
Fångat i krogvimlet
Var du eller någon du känner ute på krogen igår? Häng med LindeNytts vimmelfotograf ut i krogvimlet och spana in om du själv eller något bekant ansikte har fångats på bild. 
Publicerad: 16 november 2014 klockan 11:02
Dansant kursdag i Lindy Hop
För den som var sugen på att svänga sina lurviga, anordnade idag Linde Dansklubb en heldagskurs i Lindy Hop. Lindy Hop är kanske inte det lättaste att lära sig, men det är fantastiskt roligt och ett mycket uppskattat arrangemang. 
Publicerad: 16 november 2014 klockan 14:53
Drömstarten räckte inte - Lindlöven föll mot fyran
Trots en fin start föll Lindlöven hemma mot Tranås. I en svängig förstaperiod kopplade tabellfyran greppet, något som man sedan inte släppte. Lindlöven jagade en poäng ända in i det sista men fick se sig besegrade med slutresultatet 3-6.
Publicerad: 16 november 2014 klockan 18:11
GSK återigen överlägsna
Söndagen bjöd på en ny promenadseger för Guldsmedshytte SK. Laget hade visserligen problem med Vretstorp i den första perioden, men kunde därefter gå ifrån till de klara slutsiffrorna 14-3. Vinsten innebär att GSK nu har smått osannolika 28-4 i målskillnad på sina två senaste matcher.
Publicerad: 16 november 2014 klockan 23:11
Youtube-fenomenet kommer till Lindesberg
Duon iNTIM, Malin Eriksson Andrésen och Elin Hellström från Örebro, har gjort succé på nätet med deras covers på svenska hits. Nu kommer tjejerna till Linde.
Publicerad: 17 november 2014 klockan 08:48
Klart med nya rondeller på Fotbollsgatan
Till slut står det nu klart att de projekterade rondellerna vid Fotbollsgatan blir av. Kommunstyrelsens planeringsutskott sa ja till projektet för ett par veckor sedan och nu kommer pengar att avsättas i budget 2015 för att påbörja ombyggnationen med ny infart vid väg 50 och en rondell på Fotbollsgatan.
- Projekteringen är färdig så får vi bara starttillstånd så kan vi börja upphandla i januari, säger Gunnar Jaxell, på Näringsliv och Utveckling. Vi räknar med att allt ska vara klart under 2016.

Publicerad: 17 november 2014 klockan 10:56
Skräpig skolgård och stress på Vedevågs skola - enligt Arbetsmiljöverket
Det är skräpig utemiljö vid Vedevågs skola. Det anser Arbetsmiljöverket i en rapport som ska redovisas på Barn- och utbildningsnämnden den 20 november. Arbetsmiljöverket vill också att skolan gör en undersökning av orsaker och möjliga åtgärder för att avhjälpa störande buller under läsåret 2014-2015.

Publicerad: 17 november 2014 klockan 14:41
Många medaljer när ungdomarna hade tävlingshelg
Frövi Judo var den gångna helgen ute och tävlade på två fronter. I både Haninge och Karlskoga tog klubbens yngre garde medaljer, och det i stora mängder. Nu laddar man om för nya tävlingar och framförallt lag-SM på hemmaplan.
Publicerad: 18 november 2014 klockan 10:34
Påstådda vargobservationer i Gusselby skapar oro
Under hösten har uppgifter från boende i Gusselby hävdat att varg har observerats vid flera tillfällen i och utanför byn. På Länsstyrelsen kan dock uppgifterna ej bekräftas - men samtidigt avfärdar man inte ett eventuellt faktum att varg uppehåller sig i trakten just nu.
- Det är den tiden på året som ungdjur, valpar, rör på sig och då ökar också chansen att se djuren nära samhällen, förklarar Mariana Skoglund, avdelningschef Art och vilt, Länsstyrelsen i Örebro län.

Publicerad: 18 november 2014 klockan 10:38
Skattjakt och uppträdanden när handlarna startar julhandeln
Linde City gör i år en extra satsning på startskottet för julhandeln: den första skyltsöndagen som infaller 30 november. Givna inslag som att Tomten tar emot önskelistor samt att ponnyridning erbjuds de små, blandas med interaktivitet i form av skattjakt och tipspromenad i butikerna. Allt toppas med uppträdanden av såväl rikskända ansikten som lokala kändisar.
- Julskyltningen handlar ju mycket om social trevnad och det är vad vi vill åstadkomma med årets programupplägg. En familjär tillställning helt enkelt, kommenterar Christer Andersson, ordförande i Linde City.

Publicerad: 18 november 2014 klockan 11:48
Lindegym - ett gym för alla
Lindegym har efter ägarbytet fått en ny skjuts och de jobbar nu ständigt mot nya mål. Gymansvarig är tjugotreårige Robin Ljungkvist, en eldsjäl med beundransvärd drivkraft och med målet att erbjuda ett gym för alla. 
Publicerad: 18 november 2014 klockan 14:23
SD drev igenom sluten omröstning när oppositionsrådet utsågs
Det blev en lång och omständlig procedur när kommunfullmäktige ikväll röstade om posten som oppositionsråd. Sverigedemokraterna (SD) vill ha hälften av den här heltidstjänsten. Men de blev nedröstade. SD drev sedan igenom en sluten omröstning om vem som ska bli oppositionsråd. Deras kandidat Virosa Viberg förlorade den omröstningen. Moderaten Pär-Ove Lindqvist blir oppositionsråd.
Publicerad: 18 november 2014 klockan 21:35
Hela centrum slocknade i natt
Strax efter midnatt inträffade ett omfattande strömavbrott, som mörklade hela centrala Lindesberg under en kortare tid.
Publicerad: 19 november 2014 klockan 10:43
Majoriteten (S och C) satsar på tillväxt
Förslaget till budget 2015 för Lindesbergs kommun visar på en organisation som har stabil ekonomi och där inga större besparingar kommer att göras. Med över en miljard att fördela handlar nästa års satsningar främst om att lägga grunden för en befolkningsökning i kommunen.
- Vi har ordning och reda på siffrorna, säger kommunstyrelsens ordförande Anders Ceder. Men en befolkningstillväxt är avgörande för kommunens framtida välfärd och därför måste vi satsa pengar på att det kan byggas nya bostäder och att infrastrukturen fungerar väl.

Publicerad: 19 november 2014 klockan 15:58
Harmonisk pubkväll
Ölprovning, middag och underhållning är några av de största ingredienserna i manskören Harmonis pubafton denna kväll. Gästerna är många och stämningen kan inte annat än vara på topp. Det är sponsorer, tidigare körmedlemmar och Harmonis egen fanclub Harmony Army, som är på plats för att få ordentligt med uppskattning för att de ställer upp och hjälper kören. 
Publicerad: 19 november 2014 klockan 20:55
Lindlöven föll trots heroisk kämpainsats
Med bara fyra backar tillgängliga krigade Lindlöven heroiskt borta mot topplaget Skövde, men orkade inte stå emot hela vägen och föll tungt med 1-3 (1-0,0-1,0-2).
- Utifrån förutsättningarna gör vi en bra match, men vi orkar inte, konstaterade tränaren Daniel Eriksson efteråt.

Publicerad: 19 november 2014 klockan 21:06
Laddat för kulturellt godis
Kulturevenemanget Vinterspår, som startades 2008 på initiativ av Lindesbergs konstförening, har varje år lockat drygt hundra deltagare och tusentals besökare. Enkelt beskrivet är Vinterspår en kulturell påse lösgodis där i stort sett alla kan finna något som faller dem i smaken.
Publicerad: 20 november 2014 klockan 08:42
Politikerna mycket oroade över ungdomarnas drogmissbruk
Trots alla larm och rapporter om riskerna med drogen Spice, fortsätter många ungdomar att utsätta sig för drogens mycket allvarliga skadeverkningar. Med anledning av den allvarliga situation som råder, även lokalt i Lindesbergs kommun, vill politikerna ta konkreta krafttag för att nå fram till ungdomarna. Läget är extra kritiskt sedan man har fått indikationer från sjukvården att ungdomar kommit in på akuten i allvarligt tillstånd efter att ha tagit drogen.
- Vi är väldigt oroade över våra ungdomar med anledning av hur utvecklingen ser ut och de indikationer vi har fått från akuten på Lindesbergs lasarett, säger Irja Gustavsson, socialnämndens ordförande.

Publicerad: 20 november 2014 klockan 14:50
Fornaboda siktar mot ett lika lyckat 2015
Nyår är en månad bort och Fornaboda Travbana lämnar en strålande tävlingssäsong bakom sig. När man nu fått besked om 2015 års tävlingsdagar börjar arbetet om på nytt. Sportchefen Claes Broberg sammanfattar här det år som varit och blickar fram emot det som väntar.
Publicerad: 20 november 2014 klockan 15:30
Var det en varg som besökte Lindesbergs centrum i natt?
Var det en varg eller en stor hund som lunkade fram i centrala Lindesberg i natt? Den frågan ställer sig en boende nära busstationen efter nattens iakttagelse.
- Först trodde jag att det var någon som var ute och rastade sin hund, men sedan insåg jag att det inte var så för någon människa syntes inte till, berättar vittnet som önskar vara anonym.

Publicerad: 20 november 2014 klockan 15:34
Totalstopp på riksvägen efter allvarlig olycka
Två personbilar har kolliderat vid norra infarten till Lindesberg. Enligt räddningstjänsten är det en kollision av allvarligare art som har inträffat.
- En person sitter fastklämd och måste klippas loss ur bilen, rapporterade inre befäl vid Nerikes Brandkår kort efter larmet.
Just nu råder totalstopp i trafiken på riksväg 50, norra infarten.

Publicerad: 20 november 2014 klockan 15:46
Rå kväll på ABF
Juice med morötter, ingefära och apelsiner, smoothie på grönkål och avokado, eller varför inte lite rå Ris á la Malta? Jessica Stake bjöd ikväll in intresserade av det så kallade ”Raw Food” till en informationskväll i att äta rent och nyttigt. Och rått.  
Publicerad: 20 november 2014 klockan 23:06
Pubkväll för företagarna
Torsdagseftermiddag och företagarpub på Lindesbergs stadshotell. Handelskammaren Bergslagen tillsammans med Lindesbergs kommun bjöd in företagarna för mingel och samkväm, ett sätt att skapa nya kontakter och bredda sina nätverk. 
Publicerad: 20 november 2014 klockan 23:08
Julen har kommit till gårdsbutiken på landet
Nu har julen kommit till Bohr´s Makeri. Det gnistrar och glimmar i butiken samtidigt som vackra julprydnader fyller hyllorna. Den fina miljön runt omkring gårdsbutiken bidrar till att göra Bohr´s Makeri till ett uppskattat utflyktsmål.
- Sedan vi öppnade fem dagar i veckan har många nya kunder hittat hit, säger Ritva Leppänen. Alla bjuds på kaffe och får en lugn och avstressad stund när de tittar runt.

Publicerad: 21 november 2014 klockan 09:47
Sverigedemokraterna vill stoppa Spicemissbruket
Sverigedemokraterna vill att mer görs för att motverka fortsatt spridning och missbruk av den livsfarliga drogen Spice. I en motion föreslår partiet bland annat att information om drogen skall skickas ut till alla hushåll.
Publicerad: 21 november 2014 klockan 10:06
Årets hittills svåraste match
Än så länge har Linde Volley, mer eller mindre enkelt, hoppat över alla hinder som hamnat i deras väg. Lindes vinnartrend fortsatte efter förra helgens vinst mot Svedala. Imorgon startar elitseriens åttonde omgång och Linde är fortfarande obesegrade. Morgondagens match mot Hylte/Halmstad blir dock en riktig kraftmätare då de regerande svenska mästarna endast ligger en poäng efter Linde.
Publicerad: 21 november 2014 klockan 14:58
GSK tog tredje raka
Den knackiga säsongsstarten är nu ett minne blott för Guldsmedshytte SK. På fredagen tog laget sin tredje raka seger, då HC Örnen slogs tillbaka med 5-3. Stora matchvinnare i GSK blev Patrik Larshans med sina fyra mål och Marcus Persson med 50 räddningar.
Publicerad: 21 november 2014 klockan 23:06
Topplaget sänkte WSK - avgjorde i slutperioden
Serieledarna blev en för tuff nöt att knäcka för WSK Lindesberg. Fredagens toppmöte hemma mot IBK Wasahus slutade med förlust 8-13, efter att gästerna gjort ett ryck tidigt i den tredje perioden. WSK behåller trots nederlaget sin framskjutna placering som tabellfyra.
Publicerad: 21 november 2014 klockan 23:58
Stadspuls: Fredag
Häng med när LindeNytts vimmelfotograf tar pulsen på centrum.
Publicerad: 22 november 2014 klockan 11:05
Stor julmarknad i Frövifors
Julmarknaderna börjar hopa sig och i kommunen är det flertalet inplanerade varje helg fram till självaste julafton. Idag var det bland annat tid för den årliga, stora julmarknaden på Frövifors pappersbruksmuseum. 
Publicerad: 22 november 2014 klockan 17:17
Familjefest med Mojje
Idag besökte den barnpopulära TV-kändisen Mojje Folkets hus i Lindesberg. Med en nästintill fullsatt biosalong drog Mojje tillsammans med sitt gäng igång och gjorde konserten till en riktig familjefest som präglades av enorma mängder energi, glädje och låtar som är svåra att inte ryckas med av. 
Publicerad: 22 november 2014 klockan 17:23
SM-vinnarna satte stopp för Lindes vinstrad
Allt gott har tyvärr ett slut. Det fick Lindesberg Volley erfara då man på lördagen åkte på säsongens allra första förlust. Den kom hemma mot Hylte/Halmstad, efter att de regerande SM-vinnarna segrat med 3-0 i set.
Publicerad: 22 november 2014 klockan 17:26
Julmarknad i Löa
Den här helgen var Perssons Magasin i Löa öppet för julmarknad. En mysig marknad ute på landsbygden där naturen gör sig som bäst. Det var ett varierat utbud på hantverk, men det fanns även en träutställning, loppis och café till besökarnas förfogande. 
Publicerad: 22 november 2014 klockan 17:27
Julkonsert med duon Ehnvik
För den som ville komma i julstämning såhär en vecka innan första advent, gavs det ikväll tillfälle i Gusselby. En julkonsert framförd av Jorma och Lena Ehnvik, som skulle bjuda publiken på ett brett utbud av julsånger och scenen var smyckad till tänderna med både klädd gran och levande ljus. 
Publicerad: 22 november 2014 klockan 17:34
Senaste från bloggarna
Katten Puck : Olycksdrabbad och Prisbelönad, En story!
Hej Jag och sambon har två katter i huset och en av dom är Puck. Katten som hade en otroligt ...

Sami Rahkonen
21 november 2014 18:43
Då var man märkt!
Hej Då är man hemma och är sjuk. Det är så tråkigt. Men hellre nu än vid juletid. Jag blev do...

Sami Rahkonen
18 november 2014 16:50
Halv 8 hos fotografen
Hej Sverige har även dom blivit drabbade av alla dessa matprogram som sänds så jag tog ett im...

Sami Rahkonen
14 november 2014 19:59
Tycker du om praliner? Detta är ett av mina sidoprojekt!
Hej Det finns mycket gott att uppleva i världen. Till detta tillhör praliner. Praliner som är...

Sami Rahkonen
14 november 2014 11:44
Ett till skämt
Jag kan verkligen inte tro det jag läser när året är 2014. Trodde den här typen av händelser var n...

Såma Arif
13 november 2014 20:01
Jag är ringmärkt! Bevara Nordens Örnar, jag bidrar - gör du?
Hej På denna jord finns många fina djur att skåda. När det talas om fåglar så är rovfåglar mitt st...

Sami Rahkonen
12 november 2014 16:09
Nyhetsrubriker från Aftonbladet
Bet svensken – sedan nedslagen
23-Nov-2014 01:00:31
Så skulle de överleva ett kärnvapenkrig
23-Nov-2014 00:37:58
Villa övertänd i Nykvarn
23-Nov-2014 00:21:44
Elitfeminism är Sveriges sämsta gren
23-Nov-2014 00:10:29
Knallen: Han kan ta över ”Blåvitt”
23-Nov-2014 00:09:22
De kallar till möte efter hoten i natt
22-Nov-2014 23:52:42
”De vet vem som är stjärnan här...”
22-Nov-2014 23:17:31
Rysk turist rispade in ”K” i Colosseum
22-Nov-2014 23:02:36
Click of the Week v.47
22-Nov-2014 22:56:32
Två barn mördade i Finland
22-Nov-2014 22:27:54
Markus Larsson: ”Det här kan skada din hälsa allvarligt”
22-Nov-2014 21:57:42
Nu är Messi bäst genom alla tider
22-Nov-2014 21:52:09
Fick avbryta intervjun efter lödderkuppen
22-Nov-2014 21:35:33
Nu har Lars, 92, och Torgerd, 89, gift sig
22-Nov-2014 20:44:52
Tog ledningen utan att ha träffat målet
22-Nov-2014 20:32:31
Nordkoreansk student kan ha lyckats fly
22-Nov-2014 20:21:07
15-årigt pengageni tjänade 170 000 på skolgården
22-Nov-2014 20:09:12
Här är Sveriges nya huvudstad
22-Nov-2014 19:50:32
Cyklist påkörd av personbil
22-Nov-2014 19:15:04
Man i 30-årsåldern död på flygplan
22-Nov-2014 19:13:14
www.aftonbladet.se/
Har du missat en nyhet? Sök i vårat arkiv!  1999   2000   2001   2002   2003   2004   2005   2006   2007   2008   2009   2010   2011   2012   2013  
Redaktion

Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com
Monika Aune
0727-43 17 08 info@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 info@lindenytt.com
Ida Lindkvist
076-836 62 62 info@lindenytt.com

Sportredaktion
Hannes Feldin
070-46 03 603 sport@lindenytt.com
Mikael Mjörnberg
070-299 38 29 sport@lindenytt.com
Michael Jestin
073-903 68 24 sport@lindenytt.com

Näringslivsredaktör
Monika Aune
0727-43 17 08 naringsliv@lindenytt.com
Hans Andersson
073-086 29 24 naringsliv@lindenytt.com

Fotograf
Sami Rahkonen
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
Annonsera

Annonssäljare
Fredrik Norman
0581-61 71 71 fredrik@lindenytt.com


LindeNytt

LindeNytt
0581-61 71 71 info@lindenytt.com
0581-155 50

Webbplatsen

Marknad & Ekonomi
John Falck
0701-46 40 00 john@sportnet.se

Webbansvarig
Fredrik Stenfelt info@lindenytt.com

Ansvarig utgivare
Hans Falck
0581-61 71 71 info@lindenytt.com

Kort om LindeNytt

LindeNytt.com har funnits på internet sedan 1999.

LindeNytt ägs av LantbruksNet Sverige AB som driver portalerna BarnNet.se, BåtNet.se, HästNet.se, LantbruksNet.se och MaskinNet.se.

Portalerna har tillsammans ca 2,5 miljoner besök per månad.
Start     Sport     Näringsliv     Marknad     Företagsguiden     Bloggar     Dagens Rätt     Nyhetsarkiv     Kontakt