Gubben Synpunktiserar av Wohlgart Andersson

V75 Östersund

Fick väntetid nu på morgonen, så jag kommenterar travet till en på förhand svår omgång på Östersund.

Första loppet gör jag ett tvåhästarslopp. Adielsson bommar sällan starten från spår 6 om han har att köra med. Jag är inte så säker på att han har det, så jag garderar med nr 5. Skulle jag tagit flera skulle nr 1, 7 och 2 också vara med

Lopp 2 är lärlingar och man bör gardera, men jag har valt att spika nr 8 på ett av lagen. Oskar J Andersson är en duktig kusk, när han nu inte är större favorit, så blir han en lämplig spik åt mig. Garderar man ska nr 3, 15, 5, 13, 4 också vara i kryssade.

Lopp 3. Här spikar jag nr 6 på ett av lagen, möjligt jag har fel, men jag tycker favoriten är överspelad. Jag såg någonstans att Ohlsson spikar sig själv. En rolig outsider är nr 10 Swift Success, som för övrigt körs av min favoritlärling, men har spåret emot sig den här gången. 4, 12, 3, 5, 1 är garderingsalternativen.

Lopp 4. Favoriten Nr 9 Fender är säkert bra och han sitter i andra spår direkt. Ser dock två stycken kraftigt undervärderade av spelarkollektivet. Det är nr 2, men framförallt nr 13, som körs av stjärnkusken när det gäller kallblod, Torbjörn Jansson. Några andra är 4, 9 12

Lopp 5. Här väljer många att spika nr 1 Spitcam Jub. Visst kan han vinna, men det blir inga pengar när favoriter vinner, så jag har valt 6 hästar här, 9, 10, 1, 7, 5 och 11.

Lopp 6 Här spikar jag nr 5 på samma system som jag spikar i V75:3. Men här finns flera som t.ex. 3, 1, 7, 4, 9

Lopp 7 Bra favorit i nr 4. Några andra intressanta är nr 11, 2, 10 , 3 som kan vara med på den större lappen

 

Publicerad 10 juni 2017 klockan 08:39

Wohlgart Andersson

Hej på dig och välkommen till min blogg. Du är en av de drygt 20.000 besökare som tittar in här varje månad. Det är läsare från 5 kontinenter, och 13 av mig hittills kända länder. Australien, Kongo, Thailand, Filippinerna, Kina, USA, Spanien, Belgien, Danmark, Polen, Tyskland, Norge och Sverige. Mejla mig gärna om du kommer från något annat land.Jag skriver om min vardag, och mina funderingar på saker och ting. Såväl världsligt som lokalt. Jag skriver med en gnutta ironi, och försöker se saker ur olika synvinklar. Mina sista 11 arbetsår har jag startat och bedrivit företaget Tankdemontering. Efter att BMB på ett effektivt sätt knäckt min företagsanda, valde jag att 4 år för tidigt pensionera mig 2012. Efter 30 år i Gusselby flyttade jag till Kopparberg. Där förvaras jag i 7 månader, medan jag under vintern lever ett liv i Thailand. Vill du se tidigare inlägg jag skrivit, så tryck på "bloggens startsida" så kan du bläddra tillbaka väldigt långt Vill du komma i kontakt med mig är det  wohlgart.andersson@outlook.com du ska mejla till.


2018-02-19 08:45