Gubben Synpunktiserar av Wohlgart Andersson

Superjackpot

Bilden visar hur mycket pengar det är i jackpoten på lördag. Det vore härligt att köra pengar i en skottkärra som Joakim von Anka gör.

Jag ska hälsa på Anders med Porschen under veckan, och se hur det gått för honom att bygga en bil. Meningen var att vi skulle åka idag, men det blev ändrat. Han har köpt en byggsats från USA, vad det ska bli för bil får du gissa dig till. Får se om det blir en bild på det nästa vecka. VD:n ska med, för vi ska samtidigt till Gränna för att titta på några större jobb.

Det är en saftig superjackpot till Bergsåker på lördag och nu gäller det att vara ordentligt påläst. Jag skall göra två system, dels mitt vanliga lågprisbolag Jokerbolaget 20 kr, men jag skall också vara gäst spelare i Teamwork, där insatsen den här gången är 200 kr/andel, mot normalt 80 kr.

Jag har följt några spelsajter en längre tid, och jag har märkt att det finns en uppstickare i branschen som i varje fall inte jag har tänkt på.

Det är spelarservice.se, som ägs av Segmont, alltså samma ägare som V75 Guiden. Annars håller jag mig till de vanliga, Vi Tippa, Spelvärde.se och Storavinster.se. De båda sistnämnda ägs av Travmedia, som har Travronden, Travögat, Travfakta och flera andra, de äger också Jokersystemet och är otvivelaktigt störst i branschen.

Spelvärde och Vi Tippa är bra på så sätt att man kan läsa om varje häst, man gör en egen bedömning och kollar och stämmer av. Den förstnämnda är helt klart proffsiga, men lite väl dyra tycker jag. Då är Storavinster ett betydligt bättre alternativ, tycker inte de kör lika chansartat som Spelvärde heller. Det kan vara bra med både och, det beror på hur stort system som skall göras. Man spelar ju oftast med andras pengar, och måste ta ansvar för det.

Som förra veckan så spikades On Track Banditen som fjärdehjandare av Spelvärde! Näst bästa spik hade de Carabineri som var omgångens största spik, men fick väl inte ens pengar. Jag såg dock faror med att spika honom, eftersom det fanns två stycken invändigt som kunde krångla till det för honom. Jag tog med den ena, men naturligtvis vann en annan.

Har tittat ut min måndagsspik i det lilla laget som får bli Erica, nr 6 i lopp 4. Idag andrahandare, får se om det står sig till på lördag. Ska väl tillägga att jag ännu inte är så påläst, men det skall jag vara till på lördag! Det ska i alla fall inte spricka på det! Jag återkommer lördag morgon med mer information om denna superjackpot

 

 

Publicerad 22 augusti 2017 klockan 05:00

Wohlgart Andersson

Hej på dig och välkommen till min blogg. Du är en av de drygt 20.000 besökare som tittar in här varje månad. Det är läsare från 5 kontinenter, och 13 av mig hittills kända länder. Australien, Kongo, Thailand, Filippinerna, Kina, USA, Spanien, Belgien, Danmark, Polen, Tyskland, Norge och Sverige. Mejla mig gärna om du kommer från något annat land.Jag skriver om min vardag, och mina funderingar på saker och ting. Såväl världsligt som lokalt. Jag skriver med en gnutta ironi, och försöker se saker ur olika synvinklar. Mina sista 11 arbetsår har jag startat och bedrivit företaget Tankdemontering. Efter att BMB på ett effektivt sätt knäckt min företagsanda, valde jag att 4 år för tidigt pensionera mig 2012. Efter 30 år i Gusselby flyttade jag till Kopparberg. Där förvaras jag i 7 månader, medan jag under vintern lever ett liv i Thailand. Vill du se tidigare inlägg jag skrivit, så tryck på "bloggens startsida" så kan du bläddra tillbaka väldigt långt Vill du komma i kontakt med mig är det  wohlgart.andersson@outlook.com du ska mejla till.


2018-04-20 06:55