Gubben Synpunktiserar av Wohlgart Andersson

Semester

Det här är två gamla hederliga telefoner, och en annan som kallas för telefon. Det är i själva verket en datamaskin med kamera, det går även att ringa på den! Utvecklingen brukar gå framåt, men telefonutvecklingen tycker jag går bakåt. Vill jag ha en dator, skaffar jag mig platta, vill jag ha en kamera, så skaffar jag mig det! Telefon ska vara en telefon och ingenting annat.

Igår började semestrarna och idag fyller särbon år, så jag gratulerar så hjärtligt på födelsedagen. Hon har blivit ihop med en ny man i Norge som heter Jack. Jag hoppas han är snäll mot henne, det är hon värd.

Nu får det vara bra med damer för min del, tycker det är bra att leva själv. Jag tror ändå bara att det är min kropp de är ute efter!

Jag har en del att göra under juli, så jag tänker göra ett semesteruppehåll. Kan ju fördenskull bli att jag drabbas av skrivklåda, och berättar vad jag gör, om det händelsevis kan vara av intresse. Förresten det struntar väl jag i, jag skriver ändå! Jag skriver väl så mycket jag vill, så det så!

Juli brukar det dessutom vara nyhetstorka, så det finns inget att kommentera, juli är måste väl vara journalisternas fasa! Politiskt har SD blivit det största partiet i Sverige. De flesta rösterna kommer från Socialdemokraterna, verkar det som. Innebär det att Socialdemokraterna är en slags ”plantskola” för nazister, rasister och fascister?

Jag undrar inte över situationen. Om inget parti gör något åt flyktingpolitiken, så reagerar folket. Man behöver vidta åtgärder till de som vill vara i Sverige och bara leva på bidrag och vara parasiter på samhället. Nu finns det gratis teori till körkort på arabiska, men de är väl en lärare som blivit anställd på bidrag kan jag tro.

Är det så detta leder till jobb för en invandrare så är det naturligtvis bra. Jag ser att det är mycket invandrare som kör i kollektivtrafiken.

 

Publicerad 4 juli 2017 klockan 05:01

Wohlgart Andersson

Hej på dig och välkommen till min blogg. Du är en av de drygt 20.000 besökare som tittar in här varje månad. Det är läsare från 5 kontinenter, och 13 av mig hittills kända länder. Australien, Kongo, Thailand, Filippinerna, Kina, USA, Spanien, Belgien, Danmark, Polen, Tyskland, Norge och Sverige. Mejla mig gärna om du kommer från något annat land.Jag skriver om min vardag, och mina funderingar på saker och ting. Såväl världsligt som lokalt. Jag skriver med en gnutta ironi, och försöker se saker ur olika synvinklar. Mina sista 11 arbetsår har jag startat och bedrivit företaget Tankdemontering. Efter att BMB på ett effektivt sätt knäckt min företagsanda, valde jag att 4 år för tidigt pensionera mig 2012. Efter 30 år i Gusselby flyttade jag till Kopparberg. Där förvaras jag i 7 månader, medan jag under vintern lever ett liv i Thailand. Vill du se tidigare inlägg jag skrivit, så tryck på "bloggens startsida" så kan du bläddra tillbaka väldigt långt Vill du komma i kontakt med mig är det  wohlgart.andersson@outlook.com du ska mejla till.


2018-05-20 23:03