Gubben Synpunktiserar av Wohlgart Andersson

Orgasm

Det var ju Alla Hjärtans Dag i tisdags, och vad kunde passa bättre än att bjuda en dam på en orgasm? Det är annat det, än att hålla på att fjäska med blommor och choklad! Jag tror damerna uppskattar en orgasm mera!  Att avsluta dagen med det, blir som ringen över å-et.(så där skrev jag bara för att ge å-et en chans gentemot i-et.) Men jag börjar med annat som jag utlovat.

Jag lovade ju att skriva om ett byggprojekt med tre thaiare, för ett par veckor sedan. Ibland blir man verkligen snopen när man kalkylerar med problem här i Thailand! Projektet jag skulle genomföra gick helt problemfritt. Det gällde en nermontering av mitt hus som jag kallat för katastrofhuset i alla år.

Ett hus jag köpte på en tjusigt utformad annons på Blocket 2008. Ett modulhus som köptes av Orestone Group som ägs av Jan Malmsten. Man fick betala 25.000 bath i handpenning, för att sedan åka till Thailand och välja den tomt på hans resort man ville ha. Den fanns på en mark han hyrde, men det kom till min kännedom i höstas att han inte ägde den själv.

Jag insåg omgående att jag inte ville bo där mitt i djungeln, och istället för att avbryta och förlora handpenningen, valde jag att fullfölja projektet. Trodde det skulle gå att sälja, men icke sa Nicke. Har inte bott en enda natt i huset, utan hela tiden haft det uthyrt. Det har inte varit någon lönsam affär, när sista hyresgästen flyttade in, hade jag en skuld på 29.000 bath. När hon flyttade ut ett år senare var skulden 33.000 bath! Jag lyckades till slut sälja det med en förlust på ungefär en halv miljon bath! Men jag har nu ett bekymmer mindre, och behöver aldrig mer ha med Jan Malmsten och Orestone Group att göra!

Han blev med andra husägare och markägaren till slut petad från marken. Han har nu startat upp en ny resort bredvid för att ytterligare kunna lura några andra!

Jan Malmsten erbjuder sig via sin hemsida att förvalta det kapital du investerar i Thailand. Han är duktig på marknadsföring, och det är lätt att gå på det. Jag ger helt gratis en varning, ska du hyra eller köpa en lägenhet eller hus i Thailand, så använd någon annan än Orestone Group! Nu har han flera företag, men hans namn finns att finna även på dessa än så länge.

Orgasm

Nu finns det ju olika sätt att fixa till en orgasm. Jag beskriver nedan hur jag tycker den blir bäst, men fråga gärna din dam hur hon vill ha den! Jag passade på att bjuda min städerska i tisdags. Vi hade bestämt klockan 12.00 på dagen, för att börja med en lunch på Oleary´s. Vi åkte därefter till en bar för att hon skulle få sin orgasm. För att inga missförstånd skall uppstå, borde jag kanske tala om att det är en drink som heter så. Den är faktiskt riktigt god, jag tycker den passar lika bra för herrar.

Här får du receptet:

Orgasm är en drink som finns i ett flertal olika varianter. I Sverige förknippar vi den vanligtvis med det drinkrecept som presenteras här nedan, vilket är en longdrink. International Bartenders Association menar dock att en Orgasm serveras i ett rocksglas, eller eventuellt som en shot, innehållandes Grand MarnierBaileys och Cointreau.

Vilken drink ni än väljer att föredra så är de snarlika men trevliga var och en på sitt sätt. Longdrinken som följer är något av en klassisk mjölkdrink med en söt karaktär.

Orgasm’s drinkrecept

2 cl Baileys
2 cl Kahlúa
2 cl Amaretto
Mjölk

Vad som skall göras

Skaka samtliga ingredienser i en shaker med krossad is. Sila över ett kylt highballglas med iskuber.

 

Publicerad 16 februari 2017 klockan 06:00

Wohlgart Andersson

Hej på dig och välkommen till min blogg. Du är en av de drygt 20.000 besökare som tittar in här varje månad. Det är läsare från 5 kontinenter, och 13 av mig hittills kända länder. Australien, Kongo, Thailand, Filippinerna, Kina, USA, Spanien, Belgien, Danmark, Polen, Tyskland, Norge och Sverige. Mejla mig gärna om du kommer från något annat land.Jag skriver om min vardag, och mina funderingar på saker och ting. Såväl världsligt som lokalt. Jag skriver med en gnutta ironi, och försöker se saker ur olika synvinklar. Mina sista 11 arbetsår har jag startat och bedrivit företaget Tankdemontering. Efter att BMB på ett effektivt sätt knäckt min företagsanda, valde jag att 4 år för tidigt pensionera mig 2012. Efter 30 år i Gusselby flyttade jag till Kopparberg. Där förvaras jag i 7 månader, medan jag under vintern lever ett liv i Thailand. Vill du se tidigare inlägg jag skrivit, så tryck på "bloggens startsida" så kan du bläddra tillbaka väldigt långt Vill du komma i kontakt med mig är det  wohlgart.andersson@outlook.com du ska mejla till.


2018-05-20 23:11